30-10-2012, 08:40 PM
|
#18 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 56
51 Mesajinıza toplam 110 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: arayışım.. ben bu siteyi tesadüfen ekşi sözlükte gördüm. ne kaybederim ki diye telkinleri dinledim ve on beş günde öyle güzel duygular yaşattı ki bana.. sonra çekirdek inanç çalışması yaptırdım, ama telkinlerden sıkılmış olmalıyım, sadece olumlamaları yaptım, telkinleri ihmal ettim. sonra olumlamaları da bıraktım ve çalışmalarımda sonuca ulaşamadım tabii ki. işte sonra tekrar yolum düştü buralara. ikinci tur telkinlerimi dinliyorum şu anda olumlama yapmadan. sonuç yine müthiş. çok garip ir enerji. bugün insanlar etrafımda dans ediyordu. herkes benimle iletişim kurmak, sohbet etmek istiyorlardı. sınırlar kitabında bahsedildiği gibi küçük küçük sınırlr koymaya, hayır demeye çalıştım.asıl korktuğunuz insanlara daha sonradan uğraşın diyordu. önce küçük küçük pratik yapacakmışım. yani güzel bir gündü.. akşam eve gelince önce kızkardeşimin yaşadığı bir sorun, sonra eşim biraz uzak gibi geldi, üzerime alınmış olabilirm.enerjim düştü biraz. ama telkinlere devam diyorum iyi geceler... |
| |