Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-10-2012, 04:40 PM   #33 (permalink)
-Elya-
Üsteğmen

-Elya- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 599
194 Mesajinıza toplam 494 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
-Elya- is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:))

Her şey güzel gidiyo tabii benim ani ruh değişimlerim dışında durmadan çalışıyorum. Mutluluk var da hiç huzur yok bende. Sanki hep bişey eksik, sanki yine çok kötü günler geçirecekmişim gibi hissediyorum. Yeniden depresyon moduna girmem inşallah, girdim mi kurtulamıyorum bi daha. Yeni yeni olumlamalar yazılar okuyorum arşivledim hepsini bazılarını paylaşıyorum uygun bulduklarımı. Çok faydalı olanları var aralarında zamanla hepsini paylaşırım :) Forum çok donuk yahu biraz canlanın. :D
Öyle işte günlük, telkin dinliyorum 13.30'da başlamıştım şimdi saat 16.50 baya olmuş ya ama bırakmıyorum dinlemeyi, uykum gelene kadar telkin dinliyorum. Hatta uyurken de dinliyorum ya ben baya dinliyormuşum yeni fark ettim ahaha. Bir de bugün sınıfta konu sundum çok heyecanlanmıştım tek başıma sunuyorum bi de, çıktım derin derin nefes aldım sunuma başladım. Heyecanım gitmişti ama arada sesim gitti ya ne yapacağımı bilemedim. Ama ona rağmen güzeldi herşey, bence elimden gelenin en iyisi yaptım.Bravo bana!:))
Neyse günlüğüm işte öyle. Bugün biraz enerjiğim uzun yazmak istedim bir an ama yazacak da bişey yok ki. Yazmam gereken her şeyi yazdım.. O yüzden yeterli bu kadar. :)

Ben kendimi bağışlıyorum.
Ve kendimden özür diliyorum.
Ben sevilmeye ve sevmeye değerim.

-Elya- isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla