Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-11-2012, 05:44 PM   #2 (permalink)
ac_milan_ac
Üsteğmen

Tesekkür: 96
123 Mesajinıza toplam 230 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ac_milan_ac is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: acmilanac'ın Değişim Günlüğü

Her neyse bi gün türkçe dersinde kitaptan bi metin okuyacaktık.Metnin adı ''cazgır'' dı.Bahsettiğim türkçe öğretmenimizde bana '' Arda şu gür sesiyle şu metni bi okusun bakalım '' dedi.Bende kaş göz işaretleriyle hocaya yapmayın hocam nolur ben okumıyım demeye çalışıyordum.Ardından gaza geldim ve okumaya başladım.Metnin adı cazgır dı. Bende o gaza gelişle şöyle bi okuyumda herkes görsün dedim. Metnin başlıgını okurken bir cazgır dedimki o ne öyle...sesim acayıp çatallaşmış çıktı. çok çok komik bi şekilde cıkmıştı. Sınıf yarıldı tabi hocada kendini tutamadı bende onlarla beraber gülüyordum.arkadan biri kahkaha atarak '' ergenliğe girmiş '' dedi. sonrasını tam hatırlayamıyorum.neyse tenefüste bahcede top oynarken bazı kızlar gelip bana '' cazgır '' deyip gülmeye başlamışlardı bende onlara '' kes be '' diye gülerek cevap veriyordum şakalaşıyorduk bende bu durumumla dalga geçiyordum eğleniyordum.Neyse işte o günlerden hatırladığım kadarıyla bi kere fen dersinde su içiyodum hoca bana bi bağırmıştı suyu bırak diye ödüm kopmuştu sesimi cıkaramamıstım.Sonra sınıfta bi çocuk vardı biz bahcede top oynarken onun dışardan bi arkadaşı gelirdi beni onun yanına götürürler '' bu çocuk hiç konusmuyo ..bak mesela .. arda bi konus bakiyim ...'' derdi bende komik bi durum gibi gülümserdim ve tamam derdim aha konuştu derlerdi.Ama en önemlisi o zamanlar bunların hiçbirini kafama takmıyordum aksine bu olanlara bende gülüyordum. Ama bu 8 kişilik arkadas grubumla gene her hafta düzenli olarak bulusur ve eğlenirdik o durumumda değişiklik yoktu. Dersanede bi hocamız vardı ingilizce hocası derste bana bi metin okumamı söylemişti bende '' ben okumıyım '' dedim ona. Oda bana '' oku '' dedi ciddi bi şekilde . Ben öylece suratına baktım sonra hoca bana sinirlenmeye başladı '' Okusana çocugum '' diye bağırdı . Ben hala okumuyordum ve öylece üzgün bi surat ifadesiyle hocaya bakıyordum hocada sinirlendi kalktı ayağa sinirli bi şekilde kapıyı açtı ve '' ya okursun yada kapıdan çıkarsın dersime girmezsin '' dedi bende gene tık yok. Sınıftakiler tabiki çok şaşırdı buna '' aaa okusana nolcak '' diye çok şaşırmış bi ifadeyle söylediler.Ben biraz duraksadım ve en sonunda o metni okudum. Neden böyle saçma sapan bir şey yapmışım anlayamıyorum şimdi düşündümde.

Sonra gene dersanede bi tane sosyal bilgiler hocamız vardı. Okuma sırası yavaş yavaş bana geliyordu. Ben okumamak için ne bahane uydursam diye düşünüyodum. Sonra sıra bana geldi ben '' hocam ben okumasam '' dedim Hocada garipsemiş gibi bana bakarak tamam olur dedi.Ama şu an ben bu olayların daha azını yaşamış olmama rağmen daha fazla ( en az 5 kat daha fazla ) kafama takıyorum.

8.sınıf anılarımdan hatırladıklarım bunlardı akşama doğru başka aklıma gelenleri yazarım umarım yazdıklarımı okuyorsunuzdur yorum atarsanız sevinirim..
ac_milan_ac isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla