Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-11-2012, 05:59 PM   #38 (permalink)
-Elya-
Üsteğmen

-Elya- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 599
194 Mesajinıza toplam 494 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
-Elya- is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:))

Dilekleriniz için çok teşekkür ederim size.
Haftaya sunum yapacağım ona hazırlanma telaşıyla seni baya boşladım. Sürekli içimden sakin ol, sen bunu yapabilirsin, başarabilirsin, elinden gelenin en iyisini yapmalısın diyorum. Bir de telkini de boşladım ben sanırım, dün 5 saat dinleyebildim çünkü okuldan, dersaneden ve çalışmaktan vakit kalmıyor. Her şeyi boşluyorum bu günlerde. Olumlama da yapmıyorum ne olacak benim bu halim hiç bilmiyorum. Bu arada edebiyat'a olan sevgim iyice arttı edebiyat okumak istiyorum üniversitede. O kadar istekliyim ki.. Kitap falan yazmayı bile düşünmüştüm bir ara çoğu zaman hayal gücümün çok yüksek olduğunu düşünüyorum. Kendi kendime hikayeler uyduruyorum, yazılar yazıyorum. Hatta yazılarımı yazdığım bi defterim vardı onu bulmak istiyorum kim bilir nerde.. Bi bakayım neler yazmışım kesin hepsi çok komiktir bi iki sene önceki yazılarım o zamanlar stres bunalım sıkıntıdan yazı yazmaya veriyordum kendimi sabah akşam yazı yazardım. ne garipmişim ben ya :D çok kitap okumamdan kaynaklı sanırım bu edebiyat sevgisi.. yarın fikrimi değiştirebilirim belki, ama benim isteğim bir hedef koymak ve yürümek ömür boyu.. Kimsenin söylediklerine aldırış etmeden, önüme çıkan tüüüüüm engelleri kolaylıkla aşmak ve mutlu, huzurlu bir insan olmak istiyorum. Belki 3 sene içinde tüm hayallerimi gerçekleştirebilirim günlüğüm, ne dersin? Hayal değil de hedef. Hayal, daha sonra hayal kırıklığı yaşatmaktan başka bir işe yaramıyor çünkü.
Foruma bi göz gezdireyim kaç gündür doğru düzgün bakamadım.
İstediğim her şeyi yapabilirim değil.
İstediğim her şeyi yaparııım.