Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-10-2008, 02:22 AM   #2 (permalink)
awayy
Guest

Standart Ynt: Atina'dan selamlar

Alıntı:
lailaminor Nickli Üyeden Alıntı
2003 yilinda evlenip geldigim Atina'yi cok seviyorum. Ama hani vardir ya bir yeri cok sevsenizde orasi sizi yavas yavas tuketir. Bende de oyle oldu. ITU konservatuari bitirip TRT'de yapim yardimcisi ve konuk koordinatoru olarak calistigim donemlerde inanilmaz yogun ve hareketliydim. Arkadaslar vasitasiyla tanistigim esime asik oldum ve 2 ay icinde evlenip Atina'ya yerlestim. Nedenini bilmiyorum ama bir sure sonra kendime olan guvenimi kaybettim. Oglum dogduktan sonra hayattan zevk alamaz oldum ve 48 kilodan 85 kiloya ciktim. Esimi cok seviyorum, ogluma tapiyorum ama bir o kadar da hayat anlamsiz geliyor-du sizinle tanisana kadar. Bazen bir sihirli degnegin hayatinizi degistirmesini dilersiniz ya benim sihirli degnegim oldu bu site. Teyzemi bile siteye uye yaptim. En buyuk sorunum esimin boyle siteleri sevmemesi, bu siteleri arkadas bulma siteleri ile karistirmasi. Ne kadar anlatsamda anlamamakta direniyor. Bende artik herseyi oluruna biraktim. Cunku ben artik mutluyum. Hayat bana tekrar zevk vermeye basladi. Yine kitap okuyup muzik dinlemeye basladim.
Bana hayati ve kendimi yeniden sevdirdiginiz icin sonsuz tesekkurler.
Sevgili lailaminor,

Umarım hissettiğin olumlu duygular her geçen gün artarak devam eder.. Bence eşin sendeki değişimi gördükçe bu siteye inanmaya başlayacaktır. Şuanda onu zorlama ve bu konuyu kafana fazla bakma bence. Sendeki değişim ona en büyük ispat olacaktır.

İyi haberlerini almak dileğiyle...
Sevgiler...