hmm nil'di dimi ?? bende bu affetme meditasyonunu 29 veya 30 gün oldu dinliyorum hala 41 gün olana kadarda dinlemeye devam edicem.. Bende etkilerini rüyamda görüyorum sarılmalar gülerken görmeler neşeli halleri göremediğim zamanlarda da işe yaramadığını düşünmüyorum onlardan özgürleşiyorum.. Ama daha önemli bir eksikliğimi farkettim.. İçine kapanıklık bu 41 gün çalışması bittikten sonra sıra bu çalışmaya başlamak için araştırmalar yapıcam.. adım adım değişim.. Şu meditasyonlardan önce geceleri uyumak için çok kıvranırdımda bir türlü uyuyamazdım bazen saatler geçerdi. Daha sonra meditasyonlara başladım ve bu sorundan kurtuldum. Çok mutlu olmustum artık çok daha rahat ve kolay bir şekilde uyuyabildiğimi gördüğümde işe yaradığına inanmaya başladım...
Şehir dışındaki eğitimin tam olarak ne eğitimi ?? (gözümden kaçmazz bu özel bir eğitim sanırımm)) şu 3. periyoda başladığını söylemişsin sanırım çekirdek inanç çalışmalarından bahsediyorsun kaç periyottan oluşuyor bu çalışma ??
Nil sana birşey söylicem.. en son attığın mesajla ilgili sen sen ol sakın çalışmaları aksatma.. Neden biliyormusun sen değişmek için adım attığında bir süre sonra bilinçaltı değişime direnç gösteriyor ve bazı şeyleri yapmakta gerçekten zorlanıyorsun bu durumda da çalışmalarda aksaklıklar oluyor bu aksaklıklar insanı rehavete tembelliğe sürüklüyor ve sonra ne mi oluyor en başa dönüyorsun.. Tabii çalışmaları aksatmadan da sürdürebilirsin.. bak 4-5 çalışmayı aksatmadan 29-30 gün boyunca sürdürebiliyorsam etkili bir yöntemim olmalı değil mi.. İlk hafta çalışmalara başlarken şikayetlerim vardı bilinçaltım değişime bu şikayetler yoluyla engel olmaya çalışıyordu ama o ilk haftayı atlattığımda (daha doğrusu çalışmamın benim için önemini anladığımda) çalışmaların devamını kolayca getirebildiğimi gördüm..