21-12-2012, 10:19 PM
|
#194 (permalink)
|
Moderator
Tesekkür: 1,705
865 Mesajinıza toplam 2,145 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: sosyal fobi ye elveda. Alıntı: nevresim Nickli Üyeden Alıntı
Merhabalar.
Bugün enerjim çok düşük,moralimde çok bozuk,evlilik hayatım nasıl olacak,taşıyabilecekmiyim bilmiyorum.
bazen ağır geliyo şimdi de o zamanlardan birindeyim.ağırlığında eziliyo gibiyim.
evlenme boşver demeyin,o durumda da zorluklar içerisindeyim.
çıkış yolu arıyorum,İnşallah çıkışa ulaşırım.
Allah yardımcım olur İnşallah,İnşallah herkesin yardımcısı olur. | Sevgili Nevresim, Bastan sona yazdiklarini okudum... Musaadenle biseyler yazmak isterim... Ben evleneli 4 ay kadar oldu ve ayni korkulari ben de yasadim... Es adayini eger oldugu gibi kabul etmeye calisarak onu o haliyle sevebiliyorsan ne mutlu sana... Sakin Korkma ve soinuna kadar devam et.... Aklina takilan her ayrintiyi icinde buyumesine izin vermeden nisanlina sor... Ayrica her gun milyonlarca insan evleniyor neden evliligi tasiyamayasin... Sanirim evlilik sendromu senin ki:))) Ben de yasamistim... Ve inan su an o zamanlarima hayiflaniyorum.. Keske her animin degerini bilip hem kendime hem de esime zehir etmeseydim... En ufak seyler bile buyuyebiliyor bu zamanlarda... Aman sen sen ol sakin ol ve kendine guven... Evlilikte becerilemeyecek hicbirsey yok ki zaten sen demiyormusun tum gun evde temizlik yapiyorum annem birsey yapmaz diye, iyi site temizlik + yemek + camasir devam ...:) Tek arti yaninda hep yanlizligindan dem vurdugun zamanlar olmayacak, onun yerine ESIN olacak... Ne kadar guzel ilerlemeler kaydetmissin bunu da asacaksin hic korkma ve nisanlina saril... Mutlu olman dilegiyle... |
| |