Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-12-2012, 10:03 PM   #2 (permalink)
azraist_24
Moderator

Tesekkür: 1,705
865 Mesajinıza toplam 2,145 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
azraist_24 is on a distinguished road
Standart Cevap: azraist_24, sweet CEVAPLAR MISINIZ ???

Alıntı:
hunter_21 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
1.temel telkinleri kaç hafta dinlemeliyim ? (1 hafta deniliyor veya 2 hafta aklım karıştı).
2.sucluluk + ego telkinleri listede hep sabit mi durmalı/bu telkinleri listeden ne zaman kaldırabilirim ?
3.telkinlerin hepsini listeme eklememin bir zararı olr mu?
4.temel telkinlerdenden sonra istediğim kadar telkin ekleyebilir miyim?
5.telkinleri ekleyip dinledikten sonra yenilerini ekleyince diğer telkinler durmalı mı(mesela temel telkinleri dinledim ardından koruma kalkanı zinde uyanma telkinlerini ekledim bundan sonra diğer telkinlere geçtiğimde z.uyanma ve koruma kalkanı listeden kaldırmalımıyım yoksa durmalı mı ?
6.telkinlerin yararını görmeden diğerlerine geçebilir miyim????????
UZUN OLDU ÖZÜR DİLERİM AMA AKLIM BAYA Bİ KARISTI CEVAPLARSANIZ KAFAMDAKİ SORU İŞARETLERİ GİDER İNSAALLAH CVPLARSNIZ TEŞŞEKKÜRLER
Merhabalar Sevgili Hunter,

Memnuniyetle yanitlariz:)

1- Temel telkinlerimiz Sucluluk + Ego guclendiricidir ve 2 hafta olmak uzere gunde 8-9 saat dinlenilmesi onerilir ( Eger calisiyorsaniz benim gibi gece uyurken doga su sesi versiyonlarini indirerek dinlemeni onerebilirim).

2- Ego guclendirici listende sabit kalsin. Suclulugu ise 15 gun sonra listenden cikarabilir, zaman zaman ( diledigin an) tekrar eklemende sakinca yoktur.

3- Telkinlerin hepsini ayni anda listene eklemeni tavsiye etmiyorum, cunku bilincaltindaki odaklanman dagilabilir ve faydasini minimiza edebilir, once temel telkinler -ego + sucluluk + kendine guven + topluluk konusma ve digerlerini yavas yavas ekleyerek dinleyebilirsin... Ama hepsini degil ilk etapta:)

4- Temel telkinlerden sonra ben her 1 haftada 1 tane ekliyorum, bana daha faydaliymis gibi geliyor bilemiyorum kisiye gore degistigi icin:)

5- Telkinleri konularina gore ekledikten sonra ornegin zinde uyanma ekledin diyelim, eger bunu astigini dusunuyorsan ve artik zinde uyaniyorsan diledigin zaman telkini cikarabilirsin listenden, bu seni geri donulmez, Atakan Beyin bir sozu var cok hosuma gider: O alinan yol alinmistir, telkinleri dinlemeyi biraksan dahi en basa donmezsin:))) korkma:))) Yani, sen hangisini cikaracagini sende olusturdugu etkiye gore belirlersin, senin kararindir... Istersen hicbirini cikarma...:)

6- Sadece sucluluk + ego yu 15 gun dinlemeni oneriyorum onun disindaki dinleme suresi ve ekledigin telkin sayisi tamamen sana baglidir.

Kisacasi, tek yapman gereken temeli saglam tutman, sucluluk + ego 15 gun ve gunde 9 saat, tamamladin mi tamamdir rahatsin , sonra istedigini ekle ve dinlemeye devam et... Ve telkinlerin yararini gormeme gibi birsey soz konusu olmasin:) Aklini iyiye yor:)) Guzel seyler dusun guze olsun... Bol bol guzel anlamda etkilesin seni:)))

Umarim aklina takilan sorulari biraz aydinlatabilmisimdir sevgili hunter...

Her zaman yanindayiz, yeter ki gelisime acik ol, goreceksin ki hersey guzel olacak.... Ben guveiyorum sana, kararini vermissin cok az kalmis....

Haydi Kal saglicakla....[/B][/SIZE]
azraist_24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla