Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-12-2012, 08:14 AM   #17 (permalink)
azraist_24
Moderator

Tesekkür: 1,705
865 Mesajinıza toplam 2,145 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
azraist_24 is on a distinguished road
Standart Cevap: Size de oluyor mu?

Alıntı:
serpilelif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
herkese merhaba.. ben yeni üyelerdenim. yaklaşık 2-3 hafta oldu. 1 hafta ego güçlendirici ve suçluluk telkinlerini dinledim gece- gündüz olmak üzere. sonra kendine güven ve sosyal fobi ilave ettim. ilk gün başımda ağrı oldu. sonra geçti. ve müthiş bir sinirlilik hatta agresiflik halleri oldu. şu sıralar daha iyiyim ama sık sık ruh halim değişiyor. bazen içim yaşama sevinciyle doluyor, bazen hayat çok zor geliyor. ama genelde olumlu değişimler hissetmeye başladım ama dediğim gibi her zaman olmuyor. o yüzden kararsızım. ama değişen bir şeyler olduğundan eminim. olumlu düşünmenin gücüne inanıyorum. o yüzden telkinleri dinlemeye devam edicem allahın izniyle. bu arada çekirdek inanç için randevumu bekliyorum. umutluyum. allah yardımcımız olsun arkadaşlar...
Sevgili Serpielif,

Oncelikle yanimiza hosgeldiniz...

Siraladiginiz etkiler cogumuzun sahip oldugu telkin sonrasi bilincaltimizin verdigi tepkilerdir...

Bu tepkiler bazen iyi oldugu gibi bazen de asiriya kacabilmekte hatta gereksiz ani cikislara sebep olabilmektedir...

Ben bu tepkilere olumsuz bakmiyorum aksine seviniyorum cunku ne kadar guzel ilerleme kaydediyorsun...

Su yasadigin degiskenlik durumu senin ``Dalgalanma Hissi`` yasadigini gostermekte... Ve bu iyidir:))

Asagida paylastigim linki dikkatlice okumani oneririm , neden senin adina sevindigimi daha iyi anlayacaksindir...

Daha sonra aklina birsey takilirsa yine konusuruz..

Saglicakla...

http://www.hayatimdegisti.com/forum/dalgalanma-hissi/
azraist_24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla