Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-01-2013, 09:56 PM   #77 (permalink)
katıhal fizigi
Teğmen

katıhal fizigi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 416
103 Mesajinıza toplam 217 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
katıhal fizigi is on a distinguished road
Standart Cevap: Nil de Değişim Denizine Atladı:))))

Selam 4 yapraklı yoncam özledin mi beniiiiiiii:))))))))
Öncelikle BykUs nete giremediğim için cevap biraz gecikti kusura bakma...Benim devam etmekte zorlanmamın sebebi sanırım sürekli aynı şeyleri tekrar etmemin beni çok sıkması...Daha doğrusu beynim sıkılıyor, aynı şeyleri yapmaktan :))Ama inançlıyım devam edeceğim yine de:)) Meditasyonları da çoktan bıraktım, sanırım yazdım burda ama dönüp okumuyorum yazdıklarımı Özlem Hanım öyle olmasını istediği için bırakmıştım...Şehir dışı eğitimim de işle ilgili genel merkezde eğitim veriliyor. Benim özel aldığım bir eğitim değil yani...Periyodla kastettiğim de dediğin gibi çekirdek inanç çalışması ile ilgili...10 gün dinleyip 3 gün ara veriyorum ve bu döngü 4 defa sürecek. Yani 52 güne denk geliyor...Vee desteğin için çoook çok teşekkürler:)))
Eveeet çekirdek inanç çalışmamıdün itibariyle bitirdim...Henüz tam anlamıyla yeterli olduğunu düşünmüyorum; devam edeceğim yani. Zaten hayatımın bir parçası oldu telkinler ara verince bile bir eksiklik hissediyorum:) Gelelim faydalı olup olmadığına; başlangıç günüme kıyasla arada çok büyük farklılıklar görüyorum diyebilirim...Nasıl farklar mesela; örneğin bugün yeni müdürümle tanışacaktım. Hiç bir çekingenlik duymadım. Eskiden statü takıntım vardı. Onlardan sıcaklık gelmeyince pek yaklaşamazdım. Bugünse yanına gittim. Benden beklentilerini falan sordum, çok sıcak birisi değil o yüzden çok kaynatamadım ama yine de otorite sınırları için de gayet rahattım:) Eskiden yeni ortamlara girdiğimde ya da yeni insanlarla tanıştığımda gerilirdim, ilk günler pek rahat açılamazdım, şimdi ise çok rahattım:)))Söylediğim sözleri ya da yaptıklarımı sürekli tartardım. Çok kontrolcüydüm. Sürekli doğru mu yaptım, doğru mu söyledim modundaydım; şimdi zaman akıyor ben akışına bırakıyorum yani daha plansız hareket ediyorum. Kendimi ittirmek zorunda değilim artık '' hadi git merhaba de hadi hadi'' demelisin falan gibi... Daha olumluyum aklıma kötü şeyler pek gelmiyor...Çok güler yüzlüyüm:)))İletişim iletişim iletişim ...Biliyorum bu yıl inanılmaz başarılara imza atacağım ; zaten burcumda öyle söylüyor:)))
katıhal fizigi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla