Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-01-2013, 06:26 PM   #5 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Allah rızası için var mı bunun için telkin yada başka bişey yardım edin!!!!!

Sorun: Aşırı Mükemmeliyetçilik

Elbet telkin dinlemek fayda sağlayabilir. Ücretsiz telkinleri deneyebilirsiniz. Hayatta başkalarını suçlamak çok kolaydır. Ama siz kendiniz hayatınız için bir şeyler yapabilirsiniz lütfen farkında olun. Evet çevremizde bir sürü olumsuzluk ve olumsuz uyarıcı var ama önemli olan bizim bu olaylara bakış açımız ve bunlara karşı takındığımız tavır. Her şey mükemmel de olmak zorunda değil. Her şey siz ne kadar mükemmeliyetçi olursanız olun olması gerektiği gibi olacak. Koşulsuz kabul ve kendini kabul ve diğer insanları koşulsuz kabul öğrenilmeli. Sor kendine bunlar mükemmel olmazsa ne olur? Olması gereken şey elinden gelenin hep en iyisini yapmaya çalışmak. Tekrar söylüyorum. Mükemmel olması şart değil. Bir kitap okursun, bir insanla tanışırsın, bir film izlersin vs. sen değişmeye niyet ettikten sonra değişim gelir.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla