Cevap: SENİHA'NIN DEĞİŞİM YOLCULUĞU Telkinleri dinlemeye devam. telkinleri dinleme sonucu gördüğüm bilinçaltı rüyaları beni çok rahatsız ediyordu. bu rüyalar biraz azaldı. fakat bunun dışında bazı olaylar yaşadım. geçmişte affedemediğim bir kişi ile ilgili. aslında zincirin başı ya da başındaki kişilerden biri diyebiliriz. bu olayı yaşamam telkinleri dinlememle ilgili. her şey , tüm enerji birbirine bağlı. demek ki o kişiyi affetmem gerekiyormuş. hayatta yok şu an. ama beni sevdiğini bir başkasının gördüğü rüyadan biliyorum. telkinler günlük hayattaki olaylara da etki ediyor. bu olayları takip edip affetmem gereken kişileri affetmeliyim. sadece telkinleri diinleyip bir köşeye çekilmek yetmiyor. gerçekten değişmek istiyorsam çabalamam da gerekiyor. zaman zaman bazı öğrencilerim niye ders çalışmıyor diye üzülürüm. benim de aynısını yapmamam lazım. bunun dışında gündüzleyin aniden zihnimden düşünceler geçiyor. şu sana şunu yapmıştı diye. aslında o kişilerden bazılarını şu an seviyorum. bilinçaltı temizliği çalışması telkinlerle birlikte ince bir çalışmayı gerektiriyor.olumlamalar, affetme çalışmaları .inşallah her şey güzel olacak. |