Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-10-2008, 05:13 AM   #3 (permalink)
yeni bir hayat
Super Moderator

yeni bir hayat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant future
Standart Ynt: Olumlu Düşün...!

Alıntı:
melodis Nickli Üyeden Alıntı

Eğer et yiyen bakterilerin, Lejyoner hastalığının ve öldürücü grip virüslerinin kötü olduğunu düşünüyorsanız,
tıbbi ve bilimsel araştırmalar açıkça kanıtlamıştır ki, bağışıklık sisteminize saldıran en kötü düşman
MİKROPLAR DEĞİL
…aklınızdan geçenler ve ağzınızdan çıkanlardır

Şimdiye kadar pekçok rahatsızlıklar geçirdim..Bel fıtığı, romatizma,kalp sıkışması gibi..Bazıları için çok önemli rahatsızlıklar bunlar...Fakat bu hastalıklar sadece bir kere yoklayıp geçti beni.Çünkü onları, dilime dolayıp şımartmadım..Baş ağrısı pek bilmem,hafiften hissetmeye başladığımda bile gelmesi ile gitmesi bir olur.."hastayım" diyememek gibi bir takıntım var.Diyenlere de kızıyorum..Beni gören her daim sağlıklı ve çakı gibi dimdik görmeli...Bu takıntımın bana böyle bir artısı odu..

Geçenlerde bir arkadaşım,bir olay anlattı.Kendisinde zaten kalp rahatsızlığı var.Birgün kalabalık bir misafir ağırlaması gerekiyordu. Herhalde biraz telaş yaptı ki, kalbi çok hızlı atmaya ,neredeyse ağzından fırlayacak şekilde onu zorlamaya başlamış..Bu arada oldukça sofu denecek derecede inançlı bir tiptir kendisi..Kalbini aynen şöyle azarlıyor :

-"Ne o,Allah seni cennetle mi müjdeledi de bu kadar hızlı atıyorsun; yoksa bugün peygamberini mi ağırlayacaksın, bu telaş niye?"

Kalp atışları o anda yavaşlıyor ve bir daha da bu rahatsızlığı yaşamadı..Çok enteresan değil mi,hastalıklar düşünce gücü ile yenilebildiğinin en güzel kanıtı...

yeni bir hayat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla