16-02-2013, 04:26 PM
|
#3 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 56
51 Mesajinıza toplam 110 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Telkinler neden uzun süre etkili değil? Alıntı: YESHAPPY Nickli Üyeden Alıntı
Uzun süredir sitedeyim. Sitede bir güncem de mevcut bütün bu gelişim süreciyle ilgili. Bu gerçekten beni düşündüren ve ciddi olarak merak ettiğim bir soru. Telkinler neden denildiği gibi kökten değişim sağlamadı?
Yaklaşık 5 yıldır dinliyorum. Çok uzun süreli dinlemelerim oldu, ara ara dinlemelerim de, bıraktım dinlemeyi sonra bir daha başladım vs vs. Ancak, çevre etkisi ve eski bilinç altı kalıpları ne olursa olsun dinlediğimiz telkinler kalıcı olarak değişiklik sağlamaz mıydı? Bende evet hem de 1 haftada ummadığım rahatlık ve değişimler olmuştu. Artık ne kadar dinlersem dinleyeyim bunlar olmuyor. Olumlu değişen karakterimden eser yok. Dinlemeden önceki zamanlardaki gibi hatta biraz daha olumsuz durumum.
Madem bilinçaltına verilen mesajlar kesinlikle etkilidir ve kökten değiştirir düşünceleri, o zaman neden bende kalıcı değişimler yapmadı? İnsanın eski bilinçaltı kalıplarını değiştirmesi elbette zordur zamk gibi yapışmışsa;ama bu yöntem de zaten bunun yerine yeni inanç kalıpları koymak demek değil midir? Eskisinden arındırılmak...
Bu neden olamadı? Kalıcı değil mi yoksa ben mi yanlış anlıyorum? Sadece doktorun verdiği ilacın yanında alternatif tıp gibi bir şey midir bu? Bunlar gerçekten bütün samimiyetimle merak ettiğim sorular. Ritmotrans telkini uzmanlardan cevaplarımı yanıtlamalarını rica ediyorum. Eksik olan nedir ya da ne olabilir? | ben de, telkinleri ilk dinlediğim on beş gün inanılmaz hisler yaşadım. çok mutlu ve enerjiktim. oldukça kötü de bir olay yaşadım işyerinde ama çöküntüye uğramadım. sonra bu sitede ücretsiz telkinler yetmedi. sanki birşeyler havada kalmış gibi geldi ,ben de çekirdek inanç bulma çalışmasına katıldım. ama istediğim değişimi elde edemedim. bunun için telkinler değişim ve dönüşüm için yeterle değil sonucuna vardım. bu kadar kolay olsa şaşırırdım. yine de ne zaman olumsuz insanlarla beraber olsam ya da zor zamanlar eçirsem dinliyorum. hafif atlatıyorum. dış odaklı bir insanım, diğerlerinin düşüncelerini fazla önemsiyorum. güzel saözler duymak istiyorum. söylemiyorlar. ben de telkinleri açııyorum bir sürü güzel söz.. bana iyi geliyor..ama tek başına yeterli değil.. |
| |