Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-02-2013, 04:10 PM   #12 (permalink)
YESHAPPY
Yüzbaşı

Tesekkür: 1,234
998 Mesajinıza toplam 5,275 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
YESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to behold
Standart Cevap: Telkinler neden uzun süre etkili değil?

Alıntı:
Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Teşekkür ediyorum ve bence bir de konuya şöyle bakabiliriz diye düşünüyorum. Yani beklentimiz neydi? Ne kadarını elde ettik ve biz üzerimize düşeni yaptık mı? telkin cdlerinin esas amacı bana göre bir değişimi başlatmaktır. Yani temele inip orada bir kazı başlatmaktır. Geri kalan ise biz bu temelin üzerine yeniden bina inşa etmemizdir. Aslında telkin tam olarak sizde var olan potansiyeli açığa çıkarmak, üzerini örten molozları temizlemektir. Şimdi ise bir yeniden bir kimlik oluşturmaya çalışacağız gibi geliyor bana. Yine söylüyorum konunun uzmanı değilim. Daha yeni başladım çekirdek inanç çalışmalarıma sonucu zamanı gelince göreceğim. Herkese kolaylıklar diliyorum
Takıldığım konu işte bu cümleyle bir kere daha aydınlanmış oldu. "Değişimi başlatmak" yalnızca... Sonrasında ne olur bilinmez...
Teşekkürler Işıklı Yol.
YESHAPPY isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla