07-03-2013, 12:08 AM
|
#118 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 2,195
311 Mesajinıza toplam 914 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Ogün Şanlısoy-Kendin Oldun - YouTube Hayat denen bu sahneden bir rol seçip ilerle
Beğenmezsen bi yerde darılmak yok devam et
Kader benim diyorsan değiştir istiyorsan
Oturmuş bekliyorsan acınmak yok gocunmak yok
Alınmak yok devam et Kendin oldun zengin oldun Sen kim oldun bu oyunda
Bencil oldun anladın durumu
Yalnızlık sonunda Ogün Sanlısoy - Yukarıya Bak ( Akustik 2012 ) - YouTube çok zamandır kırgın bize dünya ne hayaller kaldı ne de rüya umutsuzken bir yol ararsan ay bi yanda sen bi yanda güneş bi yanda ben bi yanda izle yukarıya bak ağlarken buraya kadar geldik bu oyuna karar verdik bilmeli sevmeli yukarıya bak ağlarken kime ne zarar verdik kahredeni affettik gülmeli geçmeli yukarıya bak son bahardır belki bu ömrümüzde çıkartalım keyfini gönlümüzce ] huzursuzken bir dost ararsan hak bi yanda her bi yanda ister anla ister inanma izle yukarıya bak ağlarken buraya kadar geldik bu oyuna karar verdik bilmeli sevmeli yukarıya bak ağlarken kime ne zarar verdik kahredeni affettik gülmeli geçmeli yukarıya bak yukarıya bak ağlarken buraya kadar geldik bu oyuna karar verdik bitmeli bitmeli Ogün sanlısoy - Konuştuğun sensin - YouTube Gözün dalar gökyüzüne Gerçek olur düşler düşün üstüne Özün sorar "isteğin ne" Er geç olur iste senin elinde Geceleri yalnız kalınca konuştuğun sensin Geleceği gelmez sanınca sonunu görmezsin Geceleri yalnız kalınca konuştuğun sensin ecelini gelmez sanınca, sorununu çözersin Değişme - Ogün Sanlısoy - YouTube Hayat zaten çok kolay (Çelmiyorlar mı kafanı) Hayat bazen çok kolay (Kolay da zorlarlar) Ogün Sanlısoy - Ben (2011 Yeni Albüm) - YouTube Ogün Sanlısoy - Bu Ne Biçim Aşk (2011 Yeni Albüm) - YouTube
__________________ yarimistanbul |
| |