Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-10-2008, 10:49 PM   #30 (permalink)
awayy
Guest

Standart Ynt: awayy'in günlüğüne hoşgeldiniz!!

Selam
O surat ne diyceksiniz biliyorum
Son bi haftadır sanıyodum ki telkinler etki ediyodu..
Ama galiba hayatımda bikaç beni heyecanlandıran bişey olmuştu, onların etkisi geçince tekrar eskiye döndüm sanırım
Hani hayatınızda iniş çıkışlar olur. Bende iniş kısmı biraz fazla. Kaya kaya gidiyorum biraz
Neyse, yani yeni bişey başınıza gelir, yeni bir yol keşfedersiniz, herşey düzelecekmiş gibi gelir, kocaman bi umut olur, sonra tekrar gerçek dünyaya dönersiniz ya
(Gerçi bilir misiniz bilmiyorum ama bana çok olur)
Şuan öyle hissediyorum. Sanki placebo etkisi gibi. Ama düzelecek diye bekliyorum.. Dalgalanma olsun bu evet evet öyle olsun lütfen.
Pazar gününe kadar biraz toplarım umarım. Ama ortama yansıtmam hiçbişey merak etmeyin.

Not:
Mustangcim ben tostun o kadar kalorisi olduğunu zannetmiyorum. (Tabi koca bir trabzon ekmeğini boydan boya dilimlemiyceksen. .
O nedenle bu serin havalarda öyle buz gibi sütlü müsli yiyeceğine, az yağlı bi tost hazırlasan midene daha iyi gelir diye düşünüyorum. Sıcak sıcak...
Yanına da domates + biber, bi de nane çayı.. Yatma vakti yaklaşırken gene sinyallerini vermeye başladı benim mide galiba )

Bi de komik bişey aklıma geldi Ben işim gereği semt semt geziyorum. Telkinleri de gittiğim ofislerdeki bilgisayarda dinleyim diyordum. Önce su sesiyle başlamıştım ki baktım insanlar yanıma yaklaşıp da su sesini duyunca bana tuhaf tuhaf bakıyorlar . Dedim yok bu böyle olmıycak. Sonra ney sesini indirdim. Biraz tasavvuf müziğini anımsatıyor. Bu sefer de tam ramazana denkgelmesin mi? Gene tuhaf bakışlar oldu sanki bakın ne kadar inançlı bi insanım diye gösterir gibi .
Dedim yok yok new age indireyim ben dikkat çekmez..
En sonunda çözümün müzikleri değiştirmek değil de bi kulaklık almak olduğunu keşfettim.

Bu arada new age müzikleri gerçekten süper