Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-03-2013, 11:13 PM   #24 (permalink)
Işıklı yol
Super Moderator

Işıklı yol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura about
Standart Cevap: Ne yapmam gerekiyor..

İlişkiler de hep karşı tarafa yatırım yaparız. Oysa önceliğimiz kendimiz olmalı. Hep veririz, hep veririz bununla o kişiyi kazanacağımızı düşünürüz. Bu aslında bir tuzaktır. Ne hep veren ne de hep alan kişi olmamalıyız. kendimizi yetiştirmek, bakımımızı yapmak, sağlığımıza dikkat etmek. Kendi içinde bütünlüğü yakalamak temel amacımız olmalı bana göre. Biliyorum sanki bir bilir kişi gibi konuşuyorum. :) karşılıksız da sevdim, platonikte, terk de edildim. Hor ve hakir de görüldüm. Yani damdan düşen olarak yazıyorum bu sözlerimi buraya. Fakat dediğim gibi öncelik kendi içinde mutluluğu yakalamak, kendini değerli bulmak, kendine yatırım yapmak. Kitap okuyun derim ben, film izleyin, müzik dinleyin, resim yapın, spor yapın, dans edin, şarkı söyleyin. Kırlarda hoplaya zıplaya gezin. karşınızdakini ışığınız cezbeder. Yüzünüzde ki ışıltı, bakışlarınızda ki anlam. kendinizle barışık olmak önemli olan. Mutluluğunuz arttıkça enerjiniz yükselir. Özgüveniniz arttıkça hayat peşinizden gelir. Ve aşk tabi ki. Hem o zaman kimseye ihtiyaç duymayan olacağız.
Işıklı yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla