19-03-2013, 01:52 AM
|
#5 (permalink)
|
Tesekkür: 93
2 Mesajinıza toplam 8 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Kendimi pek iyi tanımıyorum. Alıntı: f0x Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba arkadaşlar; Ben 25 yaşında bir bayım. Kendimi tanımıyorum diye başlık attım, ama, işin aslı ben kendimi çok iyi tanıyorum. Yani hatalı olduğum yerleri iyi biliyorum. Kendimi, sıkıntılarımı ve sorunlarımın kaynaklarını çözümleyebiliyorum. Şimdide ne kadar doğru ne kadar yanlış yaptığımı düşünmeden anlatmaya başlıyorum. Hadi hayırlısı. Hayatta üstesinden gelemediğim bir çok sorun var. (yaşamak istemiyorum, ölmeliyim, bu dünya beni kabul etmiyor, dayanamıyorum vs. demiyorum.) Sadece hayatta üstesinden gelemediğim bir çok sorun var diyorum. Sıkıntılarımı anlatacağım, bazı konulardan açık bahsedeceğim beni yanlış anlamanızı istemiyorum, mesaj içerisinde ani değişimleride parantez içerisinde belirteceğim. Örneğin ; ( şimdiden tedirginlik başladı ) Cidden başladı şaka değil. Ne için tedirgin olduğumun farkındayım, tedirgin oluyorum çünkü ilk defa daha önceden kendime ıspatladığım ve kabullendiğim herşeyi anlatmak için cesaretimi topladım. Belki bunları okuduktan sonra ; Keşke bende bu adam gibi olabilsem diyenler olabilir. Özlemiyorum Acımıyorum Acı hissetmiyorum Üzülmüyorum Duygularım incinmiyor Sevmiyorum Heyecanlanmıyorum Üşümüyorum Sıkılmıyorum Kimseye ihtiyaç duymuyorum vs. vs. vs. Abartıyormuyum bilmiyorum ama sanırım bu durum kötüye gidiyor. Vah kardeşim diyenlerde olabilir. Ben çok yalan söylüyorum ( Utanıyorum şuan bunu yazmaya, ama silmemek için kendimle savaşıyorum.) Üstelik yeri ve zamanıda yok yalan söylememin. Zor durumda kaldığımda asla yalan söylemeyen ben. Durup dururken bir olay üretip olayı çevremdekilere sanki gerçekten yaşamışım gibi anlatıveriyorum. ( Şimdi duraksadım ve şunu dşünerek hüzünlendim, Bu yazıyı okuduktan sonra bana yardım etmek isteyecek ve yardım edecek insanlar var. ) bu belkide sadece bir umut. Neyse devam ediyorum. Çok fazla korkuyorum. Ben korkak değilim. Çok cesurum, ödüm patlasa bile geceleyin mezarlık içinden geçebilirim. Ben hep insanlar korktukları kadar cesurdur derim. İşte oyüzden korkak değilim diyorum. Üç harfli fikirlerden korkuyorum, kendi fikirlerimden. Hemen hemen her zaman yani karanlıkta ya da yalnız kaldığımda değil. Gündüz arkadaşlarımlaykende sohbet ederkende örneğin korkabiliyorum. Hiç aklımdan çıkmıyor üç harfliler. Her an tedirgin. Her an çarpılacakmış gibi hissediyorum. Her adımda her nefesimde... Liderlik vasfımıdır nedir. Hep kendimi önde ya da üstte görüyorum ( tabi bu karşımdaki ya da çevremdekileri ezmeden onları aşağılamadan olan bişey.) Saygısızlık etmeden. Mesela hatalarımı kabul edemiyorum bu evde, işte, dışarda sözle yapılmış hatalar dille ya da gözle yapılmış hatalar. Kendimle karşılaşmaktanda korkuyorum :) Lan ne saçmalıktır bu ne dertli adammışım be :) ( al işte şimdide gülüyorum yazarken. kendime ha halime gülüyorum ) Artık çalışamıyorum sadece yiyecek bişeyler almaya gerekli olan para için kendimi çalışmaya zorluyorum. Yapmakta olduğum hiçbir fiili ya da hayali eylemden memnun değilim kendimi bazen delirmiş gibi hissediyorum bazende doğa üstü bir varlık gibi hissediyorum. Hiçbir psikolojik rahatsızlığım yok depresyondada değilim gayet eğlenceli, neşeli hoşgörülü tabiri caiz ise crazy Elimden geldiğince hiçbirşeyden kendimi mahrum etmiyorum ama üşeniyorum e üşenincede haliyle bazı şeylerden mahrum oluyorum durum böyle oluncada kendimi odama kapatıp bilgisayarın başında çalışmaya başlıyorum Bu devamlı çalışmakta sorunlarımdan biridir. Bir önceki paragrafa bakılırsa bu çalışma olayı biraz çelişkili. Uzun uzun yazmak istemiyorum çünkü bunun ucu bucağı yok. hepsini yazmak anlatmak istersem 1000 parşomeni arkalı önlü doldurabilirim. Öncelikli kurtulmak istediklerimi yazdım. Şu içinde bulunduğum alemden çıkıp sizin bulunduğunuz aleme doğru ilerlemek istiyorum artık. Bana ne söylerseniz söyleyin şu saatten sonra değişim benim hakkımdır. Ve hakkım olanı almak için sizlere el uzatıyorum. Yardım ve yönlendirme istiyorum. Hiçbirşeyi tek başıma başaramaz oldum artık. Herşeyi yarıda bırakıyorum. Bu sefer kararlıyım.Bu son şansım değil. Başka yollarda olabilir. Ama ben bunu iyi değerlendirmek istiyorum. Not: Kendimden sıkılmaya başladım. Ama sıkıldığım şeyin kendim olmayabileceğinide düşünüyorum. | Kurtul sana ait örümcek ağından. Yırt peçeni. Özgürlüğü doğada ara. Bak orada hapisane yok. Tanrı hücre yaratmamış. Uçsuz bucaksız çayırlara dal. İçinde yüzlerce kır çiçekleri, ağaçlar, aypraklar..... hepside özgür. Özgür bırak kendini, Korkma sonsuzluktan. Orası senin ruhunun kozası. Kaybolmaktan korkma. Korkma özgürlükten. Korkma hata yapmaktan. Kıştan sonra ilkbahar gelecek. Korkma bırak kendini boşluğun uçurumuna. Kıştan sonra ilkbahar ve yaz gelecek. Kaybol sevginin sonsuzluğunda |
| |