Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-03-2013, 02:41 PM   #144 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Benim Kişisel Gelişim Yolculuğum

Yaklaşık 40 kişilik bir sınıfta yarısından çoğuna sevgi ile saygıyı öğretebildiğim için mutluyum bugün. Hem de o sınıf geçen dönemin en haşarı sınıfı şimdi ben de çok seviyorum onları yaramazlar diye atmadım ki bir kenara. Onların seviyesine indim onların dilinden konuşmaya çalıştım. Bir şeyler öğretebilmenin hazzını mümkün değil yok başka bir şeyde bulamıyorum.

Bu arada iki gündür çok sağlıklı besleniyorum bunun için de mutluyum.

Ha bir de kafanızdaki sorulardan vazgeçmeyin cevap umulmadık yerlerde umulmadık kaynaklardan geliyor. İster maddi dünya ile ilgili olsun isterseniz manevi. Cevaplarım geldiği için de mutluyum. Allah bir çok dert vermiş sınırsız derman vermiş. Şükürler olsun.

Cesaretim için de şükürler olsun. İdealistliğim için de şükürler olsun. Korkularımı aşıp onlara esir olmadığım için de şükürler olsun.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla