Cevap: Değişim Günlüğüm Merhaba, Öncelikle yazmaya karar vermemde ışıklı yol ve diğer arkadaşlar çok etkili oldu çok beğendim yazdıklarını, teşekkür ederim hepsine. öncelikle ben çekirdek inanç çalışmasını sekiz ay önce sevgili Özlem Hanımla yaptım onu çok seviyor ve sevgilerimi iletiyorum değişim yolumda mihenk taşlarımdan birisidir tabi Atakan Beyide es geçmemek gerekir:) İtiraf edeyim benim açımdan hiçte kolay geçmeyen bir süreçti değişim yolu 2006 yılında bu site ilk açıldığında ilk ziyaretçilerindenim ve 2006 yılından beri müdaviyimdir özellikle canım sıkkınken gelir yazılarını, paylaşımlarını, insanların deneyimlerini okumak bana da huzur veriyor ve bu huzuru bende sevgili insanlarla ve site sakinleriyle paylaşmak istedim. çoktandır yaptırmak istiyordum çekirdek inancı ama bir türlü nasip olmamıştı ve bu yaz benim için bu istek olmaktan çıkıp gerçek olmuştu. Benim çok fazla çekirdek inancım vardı farkındaydım bazılarının ama meğerse bilmediklerimde çokmuş mesela bana çocukluğum dan beri çok arsız(?) olduğumu söylerdi annem ama ilgisi yokmuş bilakis duygularını saklayan hayır diyemeyen pısırık biriymişim:) mükemmelmişim insanlar bunu duyunca yani mükkemmel olmayı bende dahil çok iyi bir şey zannediyoruz bilakis hayattaki çok fırsatlarımı bu yanlış düşünce biçimimden dolayı kaçırdım mümemmel değilmişim ohh be ne olursam olayım ben değerliyim bir taneyim demeyi insanlara hayır demeyi öğreniyor ve bizzat uyguluyorum müzikleri bir an dinlemediğim vakitler sanki hayatımdan bir şeyler esik bağımlısıyım müziklerimin. En önemlisi önce kendimi sonra anne babamı ve hayatımı olduğu gibi kabul etmeme vesile oldu yani yaşamım bana tekrar verildi, diyeceksinizki önceden yaşamıyordun deseler evet yaşamıyormuşum derim çünkü ruhun ayrı bedenin ayrı olmuyor bu çalışma benim deyimlerime göre ikisi barıştırıp birleştiriyor. şimdi çıkmam gerekiyor inanın sizinle paylaşacağım güzel ve anlamlı deneyimlerim var sevgiler:) |