Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-04-2013, 12:18 PM   #14 (permalink)
nefes_almak
Teğmen

nefes_almak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 337
110 Mesajinıza toplam 244 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nefes_almak is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Nefes_almak, hayatının romanını yazıyor :)

Alıntı:
Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Zaten bu bir süreç. Yılların getirdiği inançlar ve alışkanlıklar öyle hemen bir anda yok olmaz. Kendini fazla kasma, bitki çaylarına yönelebilirsin, onlar iştah kesicidir. Bazen bir avuç fındık, ceviz ve bademle ara öğün yapmalısın belkide. Vücudun strese girmesi normal. Ve bu ataklarını eft ile iyileştirmeye çalış istersen. Bir de Yarimistanbul' un "Affetmek özgürleştirir" başlığında paylaşımları var. Orasının sana çok faydalı olacağını düşünüyorum. Hoş buldum ayrıca.. sevgimle :)
Haklısın evet, daha dün 1 bugün 2 gibi birşey benimkisi :) acele etmenin kendini sıkmanın faydası olmuyor aksine zararı oluyor. araöğünlerimi meyve, salata, peynir gibi şeylerle yapıyordum. ama 1 avuç kuruyemiş fikri güzel geldi bana :) daha uzun süre tok tutabilir daha kuvvetli bir yiyecek olduğu için.
eft yöntemini hala araştırıp öğrenme aşamasındayım. iyice öğrenip öyle başlamayı düşünüyorum. affetmek özgürleştirir konusunu da hemen okuyayım teşekkürler :)
nefes_almak isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla