Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-04-2013, 12:55 PM   #16 (permalink)
Işıklı yol
Super Moderator

Işıklı yol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura about
Standart Cevap: Nefes_almak, hayatının romanını yazıyor :)

10 nisan da yeni ay var. 10 nisan itibariyle niyetle başla diyetine. Ben her konuda niyet etmek gerektiğine inanıyorum. Öncelikle kilo ile ilgili eski kararlarını iptal etmekle işe başlayalım. Şöyle söyleyebiliriz: " Ben daha önce kilo aldığımda güvende olacağıma dair bir inanç geliştirmiştim. Şimdi ise bu inancımın saçma olduğunun farkına varıyorum. Artık bundan böyle sağlıklı ve daha zinde bir vücuda niyet ediyorum. Kilo ile ilgili eski negatif inançlarımı iptal ediyor. Kendimi daha güzel ve sağlıklı hissedeceğim bir vücut tipine karar veriyorum. En ideal kilomda olmaya niyet ediyorum. Şimdi bundan böyle bilinçaltımda bana bu konuda yardım edecek ve ben daha sağlıklı beslenmeye başlayacağım. Daha hareketli mutlu ve pozitif olacağım. Fazla kilolarımdan sağlıkla ve rahatlıkla kurtulacağım. Niyet ediyorum. Allahım bana bu konuda gerekli yardımları gönder. Çok yemekten, nefsimin ve şeytanın şerrinden sana sığınıyorum."
Işıklı yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla