Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-04-2013, 09:21 PM   #7 (permalink)
çekim yasası
Teğmen

çekim yasası - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 168
47 Mesajinıza toplam 110 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
çekim yasası is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Değişim Günlüğüm

Vallahi roman yazsam yetmez anlatmaya ve yazmaya, nicedir yazmak istiyordum ama çok yoğundum sınavlar falan filan neyse Serpilelifciğim ve diğer arkadaşlarım yazamamın bir diğer nedenide ben duygularını anlatmaktan çok utanan ve hayır demesini bilmediğim içinmiş ve şimdi duygularımı utanmadan ve kendimi suçlamadan söyleyebiliyorum eskiden ya insanlarla bıçak gibi ilişkimi keser görüşmezdim yada durumu idare eder kendimi es geçerdim ama bilinçaltı durmuyor ya bir olayla ya da ruhunu bedenini haslandırarak gösteriyor. Hayatımda kendime yaptığım en büyük iyilik çekirdek inanç çalışmasıydı iyiki yapmışım işin garibi bu çalışmayı yapmadan önce kendimi hayır diyebilen mükkemmel biri olarak görmemdi, farkındalığım çokk çok arttı cd leri devamlı dinliyorum bazı arkadaşların yorumlarını okudum geçenlerde bir ay iki ay ara veriyorlarmış açıkçası çekirdek inanç çalışmasından sonra çok nadir bir kaç gün ara dışında ara vermedim bence yoğun dinlemekte fayda var diye düşünüyorum.
çekim yasası isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla