Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-04-2013, 09:32 AM   #20 (permalink)
Işıklı yol
Super Moderator

Işıklı yol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura about
Standart Cevap: Nefes_almak, hayatının romanını yazıyor :)

Tebrik ediyorum ve güzel haberlerini bekliyorum. Lütfen devam et. Hayatını en güzel şekilde yaşamalısın. Boşa, saçma sapan geçirilir mi hayat değil mi ama? O kadar değerli bir şey öylesine dertler için heder edilir mi? Yenebileceğin sıkıntılar gelişimin için var. Başardıkça tatmin duygun artacak. Toprakta yetişen ağaçlar var evet, bir de taşları yarıp çıkan ağaçlar da var. Onlar o narin kökleriyle bile bunu başarabiliyorlarsa, biz ki insanoğluyuz pek çok nimetle serfiraz kılınmışız. Neden başaramayalım ki? Bir program yapmalısın bence, gün içinde ne zaman ne yediğine, hangi zamanlarda daha çok yediğine dikkat edebilirsin. Farkındalık en büyük silahtır arkadaşlar. Düşmanınla göz göze gelirsin ve ona bakar " ahan da seni yakaladım. Gel bakıyim burayaaa. Hmmm demek sendin haaa? " diyebilirsin. Artık o seni sırtından vuramaz. Nereden mi biliyorum. İki yıl terapi gördüm. Hocamın bana yaptırdığı tam da buydu. Konuşuyorsun ama bir yerden sonra kulakların ne söylediğini duymaya başlıyor. O zaman fark ediyorsun ki ben bu düşünceye saplanıp kalmışım. İşte sorun burada biz debelenip duruyoruz, yine de bunun farkında bile değiliz. Bunu fark ettiğinde ise sıçrayıp çıkmak artık çok daha kolay oluyor.
Işıklı yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla