Cevap: Nefes_almak, hayatının romanını yazıyor :) Alıntı: Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı
Tebrik ediyorum ve güzel haberlerini bekliyorum. Lütfen devam et. Hayatını en güzel şekilde yaşamalısın. Boşa, saçma sapan geçirilir mi hayat değil mi ama? O kadar değerli bir şey öylesine dertler için heder edilir mi? Yenebileceğin sıkıntılar gelişimin için var. Başardıkça tatmin duygun artacak. Toprakta yetişen ağaçlar var evet, bir de taşları yarıp çıkan ağaçlar da var. Onlar o narin kökleriyle bile bunu başarabiliyorlarsa, biz ki insanoğluyuz pek çok nimetle serfiraz kılınmışız. Neden başaramayalım ki? Bir program yapmalısın bence, gün içinde ne zaman ne yediğine, hangi zamanlarda daha çok yediğine dikkat edebilirsin. Farkındalık en büyük silahtır arkadaşlar. Düşmanınla göz göze gelirsin ve ona bakar " ahan da seni yakaladım. Gel bakıyim burayaaa. Hmmm demek sendin haaa? " diyebilirsin. Artık o seni sırtından vuramaz. Nereden mi biliyorum. İki yıl terapi gördüm. Hocamın bana yaptırdığı tam da buydu. Konuşuyorsun ama bir yerden sonra kulakların ne söylediğini duymaya başlıyor. O zaman fark ediyorsun ki ben bu düşünceye saplanıp kalmışım. İşte sorun burada biz debelenip duruyoruz, yine de bunun farkında bile değiliz. Bunu fark ettiğinde ise sıçrayıp çıkmak artık çok daha kolay oluyor. | teşekkür ederim :) evet bizler toprakta yetişen değil de taşları yarıp çıkmak zorunda kalanlarız ki buradayız :) dediğin şekilde bütün gün neler yaptığımı neler yediğimi üşenmeden tek tek not ettim. ve bundan önceki günlerimle de karşılaştırdım zihinden. ve ortaya çıkan sonuç benim öğündışı atıştırmaları en çok yaptığım saatin öğleden sonrası yani akşama doğru olan saatler oluyor ki bu saatlerim benim en durgun olduğum ve hiçbirşey yapmadığım hatta vakit geçsin diye sıkıntıdan oyun oynadığım geçmiş dizilerden birini izlediğim saatlerdi. anladım ki daha verimli şeyler yapıyor olsam aklıma yiyecek bile gelmeyecek. o saatlerde kendimi boş bırakmamalı daha doğrusu boş işlerle vakit geçirmekle uğraşmamalıyım. güzel katkıların için tekrar teşekkürler :) Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |