Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-04-2013, 09:08 PM   #30 (permalink)
nefes_almak
Teğmen

nefes_almak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 337
110 Mesajinıza toplam 244 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nefes_almak is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Nefes_almak, hayatının romanını yazıyor :)

Merhaba günlüğüm
bugün, uyguladığım diyet ile ilgili gözden kaçırdığım ufak bir detayı, diyet kitabını tekrar gözden geçirdiğimde yakalamıştım. Kahvaltıda limonlu çay içilebilir. Öğün aralarında limonlu su veya limonlu çay içilebilir. ifadesini ben ilk gördüğümde bunun kesin şart olmadığını ve isteğe bağlı olduğunu yorumlamıştım. ve midemde de yakın zamana kadar aşırı hassasiyet olduğu için de limona karşı önyargılı davranıp kaçınmıştım.
Bu sabah kahvaltıya limonlu çay ekledim ve farkı gözlemlemeye hazırlandım.
ve korktuğum gibi midemde ekşime, gaz veya yanmaya sebep olmadı limonlu çay.
hatta midemi yumuşattığını bile söyleyebilirim :) sindirimi harekete geçirdiğini ve birşeyleri çözdüğünü hissettim limon suyunun. içtikten kısa bir süre sonra vucudumun içinde lavabo açıcı etkisi gibi birşey yaptı :) bazen ufak farklar önemli farklar olabiliyor hayatta :)
ve bugün neredeyse hiç oturmadım diyebilirim. öğlen dışarıda spor yaptım.
derken eve döndüm ve akşam yemeği saati yaklaştığı için akşam yemeğini yedikten 1 saat sonra, evin içinde 1 saat boyunca bir oraya bir buraya durmaksızın yürüdüm. tabi kulağıma mp3çalar takarak :)
ve bu sabah aç karnına tartıldığımda küçük bir sürprizle karşılaştım.
tartım beni uzun süredir 85.0 kg veya üzeri küsuratta gösterirken, bu sabah nihayet 84.4 kg çıktım. Gündüz öğleden önce gardrobumu düzenledim. telkin dinlemede 2 haftamın dolmasına 2 gün var. yani ayın 14 ünde rehber bölümünde söylendiği gibi suçluluk telkinini çıkaracağım ve onun yerine kilo verme telkini ekleyeceğim.
nefes_almak isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla