Alıntı:
mehtap1606 Nickli Üyeden Alıntı
içime kapanıklığım az da olsa kayboldu(dışadönük kişilik telkini etkisi) ayrıca duygularımı artık eskisi gibi içimde saklamıyorum tepkimi gösteriyorum, rahatsızlığımı belli ediyorum (bırakın duygularınız dısarı çıksın telkini etkisi) etrafımdaki insanların mutluluğu benden önce geliyordu kendi isteklerimi önemsiz sayıp onların istediklerini yapardım şimdi ben önce geliyorum hayatımda ne istiyorsam onu söylüyorum(ego-güven telkinleri) |
dışadönük kişilik telkini benim listem de de var. iletişimim daha iyi. evet, düşünce olarak ben de aynı şeyleri yaşıyorum. yani düşüncelerimde gözle görülür düzelme var. yaşadığım olayları, diğer insanların tavırlarını, eleştirilerini vs. eskisi gibi kafama takmıyorum ancak dalgalanmalar oluyor sanırım. bazen aşırı duygusal oluyorum çünkü. yine depresyona gircekmişim gibi hissediyorum ama giremiyorum (telkinler engel oluyor galiba)
çok şükür bu günlerde daha iyiyim. umarım devam eder.
bu arada hala Atakan beyi aramadım.
kendimi iyice tanımam lazım çünkü Abdullah beyle görüşürken kendimle ilgili net bilgiler verememiştim. bana yardımcı olabilmeleri için sorularına net cevaplar vermem gerekiyor.