Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-10-2008, 02:18 PM   #24 (permalink)
Pamukk
Binbaşı

Pamukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Pamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud of
Standart Ynt: İçimizdeki Kapıları Açmak - Eileen Cady

16 Ekim: "Sevgin ve sefkatin herkese uzansin; yalniz seni seven ruhlara degil, senden nefret eden ve seni ofkeyle kullanan ruhlara bile... Sen bilincini yukselttikce ve o duzeyde kaldikca, her seyi farkli bir acidan gorebileceksin ve anlayacaksin ki dusmanlarin yok. O yuzden, yasam sana karsiymis gibi gorundugunde kalbini katilastirma ve
intikam almak isteme. Sadece sunu bil ve kabul et ki BEN seninleyim, sana rehberlik ediyorum ve seni yonetiyorum ve hersey cok cok iyi durumdadir. Ondan sonra da akisa birak ve her durumun icinde yalnizca en iyi olanin gerceklestigini gor. Yalniz sen istekli oldugunda Benim mucizelerimin ve muhtesem olusumlarimin gerceklestigini gorebilirsin ve tek bir suphe bile duymadan bilirsin ki sen kendi gucunle bu tur mucizeleri gerceklestirmeyi basaramazdin. O yuzden yuregini sevincle doldur; Bana degerimi goster ve Beni yucelt..."

Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.

Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui --
Pamukk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla