Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-04-2013, 11:00 AM   #43 (permalink)
Işıklı yol
Super Moderator

Işıklı yol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura about
Standart Cevap: Dua İstekleri

Dün yeni bir zikre başladım 1000 taneye tamamlamak niyetindeydim ama 400 taneden sonrasını tamamlamayı unutmuşum malesef. Yeniden başa döneceğim. 21 gün okumak niyetindeyim. Bir niyetim için her gün 1000 defa "La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimiyn" okuyacağım. Bu Hz Yunus (as) Balığın karnında ettiği dua arkadaşlar siz bu duayı her dileğiniz için okuyabilirsiniz. Neden 21 gün çünkü 21 günde bir cümle hücre hafızasına kaydediliyor biliyorsunuz. Aslında bir insan 6 ayda bir tamemen yenileniyormuş. Yani ölüyor ve yeniden oluşuyor gibi yeniden yaratılıyoruz her an:)
Neden 1000 adet. Bilmiyorum öyle istedim. Hı ayrıca dün 350 taneden sonra şöyle bir hal oluştu bende nefesim sıkışmaya, kalbim deli gibi atmaya başladı ve karnımda sanki kelebekler uçuşuyor gibi hissettim. Sakinleşmek için ara verdim ama unutmuşum sonra vardır bir hikmeti fakat yine de geri döneceğim. Bilgilerinize :)
Işıklı yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla