Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-10-2008, 02:35 PM   #245 (permalink)
Sezennl
Üsteğmen

Tesekkür: 3
139 Mesajinıza toplam 267 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Sezennl is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: sezenin gunlugu

cooooooook tesekur edrim yildilar, bu gecen pazartesi gunu doktorumuza gitik bebegimizi gorduk daha solucan haliydi. daha fasulye olmamisti:) bu onumuzdeki pazarteside gidecegiz gorecegiz insallah kalbi atar ve buyumustur.

Ben kendim duygusal olarak hic ama hic iyi dgeilim. hayatimda bir hata yapmistim 24yil once ve ozamanda hamileydim. simdide hamileyim o kisyle yine karsi karsiyayim.hayatim zindan olmustu yilarca kendimi toparlayamamistim. hamilede 40yilin basinda telkinlerle kocakari ilaclayla vede 4cu tupbebek denememle oldu sukeurler olsun oldu. ve budefada ayni kisi hayatima girmis uslca haberim bile yoktu. ogrendim uc gun agladim. simdide baska kimlikle msnden konusyorum cok ayip ediyorum biliyorum cok ayip birsey. ama bakiyorum ayni hamam ayni tas ayni insan 45yasina gelmis ama hic bir seyi degimis ne kisligi ne hareketleri nede birseyi.
Allahim bana akil fikir versin. ve bana dogru yolu gostersin zira budefa kaybolursam eger kendimi bulmam yine bir 25senemi alir ve ozamanda ben moruklamis olacagim belkide nefesim bile yetmez.
Erkek penguen 4 ay boyunca kuluckaya yatar 4ay ac durur ama asla yumurtayi birakip avlanmaya gitmez, 4 ay sonra buzlar cozlunce disi penguen gelir ve esini cocgunu zorlukcekmeden bulur.Penguenler yavrularını soğuktan korumak için onları ayaklarının üzerine oturtup haftalarca ısıtırlar. Bir yandan da yavruya yemek taşırlar.&nbsp; Bahar geldiğinde buzul erimeye başlamış ve buz tabakası üzerinde denizin ortaya çıktığı delikler belirmiştir. Artık anne ve baba bu deliklerden balık avlayarak beslenecek, yavrularını da aynı yiyecekle besleyeceklerdir. <br /><br />Yavruya bakmak oldukça zahmetli bir iştir; onun beslenmesi için ebeveynler bazen uzun süre hiçbir şey yemezler. Ayrıca her yerin buzlarla kaplı olduğu ortamda yuva yapma olanağı da yoktur. Anne ile babanın, yavruyu buzun soğuğundan korumak için yapabilecekleri tek şey, yavruyu ayaklarının üstüne koyup, karınlarıyla ısıtmaktır.
Sezennl isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla