Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-05-2013, 08:32 PM   #27 (permalink)
serpilelif
Üsteğmen

serpilelif - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 552
217 Mesajinıza toplam 399 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serpilelif is on a distinguished road
Standart Cevap: Atlante'nin günlüğü

Alıntı:
Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bunun yerine karşınıza verdiği sözü tutan, sözünün eri insanların çıkmasına niyet etseniz. Ve sizde verdiğiniz sözlere sadık kalmaya niyet etseniz daha iyi olmaz mı? Bildiğiniz gibi söz verdiğinde tutmamak dinimizde de hoş karşılanmamıştır. Bir müslüman olarak zaten bu bizim hassasiyetimiz olmalı. Allah her birimize dinimizi yaşamayı kolaylaştırsın. Sevdiği amelleri yapmaya bizleri muvaffak eylesin.
AMİN
ben de sana katılıyorum ışık, verilen söz benim için çok önemlidir. tabi istem dışı bazı özel durumlar (ki gerçekten geçerli bir açıklama gerekir) haricinde verilen sözler tutulmalıdır. çünkü bazen palnlarımız başkalarına göre yaparız, bu durumda güven önemlidir. güvenle ilgili bir olay yaşadım bir arkadaşımla, iki defa sözünde durmadığı gibi herhangi üzüntüsünü dile getiren bir açıklama bile yapmadı.ondan soğumadım ama asla onunla bir daha plan yapmadım. ona güvenmediğimi zaman zaman dile getirdim. ve zararlı çıkan o oldu çünkü ben proramlarımı güvenebileceğim kişilerle yapıyorum ve o da bunun farkında.
serpilelif isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla