Cevap: Eski Sevgiliyi Unutmak İçin Ne Yapmalı ?? valla bana göre sevgilin gitti ise şöyle esaslısından bi acıya gömülür insan. Unut gitsin demek bana göre değil. Unutmak o kadar kolay mı? İçindeki acı bazen dayanılmaz olur. Fakat ne var biliyor musunuz? Zamanla bu acı hafifliyor. Tıpkı yangın yeri gibi. Düşünün bir orman yangını, ne çok hayvan ne çok bitki zarar görüyor. Sonuç tarumar olmuş, yanmış yıkılmış bir ağaçlık. Sonra yavaş yavaş yangının izleri silinmeye yaralar sarılmaya başlar. Hayat tekrar normale döner. Yeni sürgünler, yeni filizler. Hatta farklı çeşitte bitkiler bile boy verebiliyor o yangından sonra. Evet, uzun zaman alıyor. Oldukça can yakan bir süreç ama her şey yoluna giriyor. Hayat devam ediyor.
İşte seninde sevgilin gitti ise, önce yasını tut derim ben. Fakat aklın başında olsun. Delirme, makul olmaya çalış. Ağla, bağır, duvarları yumrukla. Sonra yavaş yavaş hayata karışmaya çalış. Bir müddet, insanlar neye gülüyorlar ona bile şaşırırsın. Hani bir şarkı var ya "nerden bulur bu insanlar ben mutsuzken gülünecek şeyleri?" Yine de şunu akıldan çıkarmamak lazım, aklın başında olmalı. |