Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-05-2013, 05:20 PM   #42 (permalink)
Işıklı yol
Super Moderator

Işıklı yol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura about
Standart Cevap: SENİHA'NIN DEĞİŞİM YOLCULUĞU

İç sesinizi susturmanın bir yolu "La havle vela kuvvete illa billah" sözüdür. Mesnevinin pek çok yerinde tavsiye edilmiştir. Ben bir dönem okumuştum. Günde 500 adet iki ay sonunda içimde hiç bir ses kalmamıştı. Faik hocama sordum, bende bir tuhaflık var. İçimde hiç ses yok. Bana bunu nasıl yaptın bu çok zordur dedi. Ben ona bu yöntemi söyleyince doğrudur Hz Mevlanada bu yöntemi tavsiye eder demişti.
Ayrıca haddimi aşmazsam canım arkadaşım şizofreni farkındalıkla geçmez. Şizofreni bir beyin rahatsızlığıdır ve mutlaka ilaçla tedavi gerekir. Asla yalnız başına iyileşemez şizofreni hastaları ayrıca ilacı bıraktığı an geriye döner hastalık. bu sadece bir dipnot. Hatırlatmak istedim. yalnızca. Kolaylıklar diliyorum, sevgimle
Işıklı yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla