Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-05-2013, 12:04 PM   #513 (permalink)
Işıklı yol
Super Moderator

Işıklı yol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura about
Standart Cevap: Ynt: İçimizdeki Kapıları Açmak - Eileen Cady

Alıntı:
Pamukk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

16 Ekim: "Sevgin ve sefkatin herkese uzansin; yalniz seni seven ruhlara degil, senden nefret eden ve seni ofkeyle kullanan ruhlara bile... Sen bilincini yukselttikce ve o duzeyde kaldikca, her seyi farkli bir acidan gorebileceksin ve anlayacaksin ki dusmanlarin yok. O yuzden, yasam sana karsiymis gibi gorundugunde kalbini katilastirma ve
intikam almak isteme. Sadece sunu bil ve kabul et ki BEN seninleyim, sana rehberlik ediyorum ve seni yonetiyorum ve hersey cok cok iyi durumdadir. Ondan sonra da akisa birak ve her durumun icinde yalnizca en iyi olanin gerceklestigini gor. Yalniz sen istekli oldugunda Benim mucizelerimin ve muhtesem olusumlarimin gerceklestigini gorebilirsin ve tek bir suphe bile duymadan bilirsin ki sen kendi gucunle bu tur mucizeleri gerceklestirmeyi basaramazdin. O yuzden yuregini sevincle doldur; Bana degerimi goster ve Beni yucelt..."

Işıklı yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla