18-05-2013, 09:08 PM
|
#515 (permalink)
|
Super Moderator
Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Ynt: İçimizdeki Kapıları Açmak - Eileen Cady Alıntı: Pamukk Nickli Üyeden Alıntı
18 Ekim: "BEN senin siginagin ve gucunum; sıkıntı ve sorunlu zamanlarinda her an hazir olan yardiminim. Bana dua etmeyi, Bana dayanmayi, Benden beslenmeyi, tum inancini ve guvenini Bana dayandirmayi ogrenmelisin; sen boyle yaparken her zorlugun ve sorunun hiclige dogru eridigini gor. Her sorun icin mukemmel bir cozum vardir. Onu ara ve onu bulacaksin. Sorunlarinin icinde debelenip, kendine aciyarak vakit kaybetme, tam tersine onlarin uzerine yuksel. Sen bilincini genislettiginde cozum hemen orada oldugu icin sukret. Ve zihnini dinginlestirebildiginde cozumun hemen orada durduguna ve hayata gecirilmeyi bekledigine inan. `Zihninin yenilenmesiyle donusume ugra.' Sadece dinginlesebildiginde ve cozumu aramak ve bulmak icin zaman ayirdiginda, cevabin orada oldugunu bilerek, her sorunu cozebilirsin. Hicbir yere varmadan daireler icinde donup durmayi birak. Bana dua et." | ... |
| |