Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-10-2008, 05:54 PM   #6 (permalink)
mücevher
Üsteğmen

Tesekkür: 0
122 Mesajinıza toplam 635 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mücevher is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Aura ve Çakra Kullanma Kılavuzu ; Karla McLaren

Nöbetçi paralayıcılara, topraklanmamış ve bedelsiz bir sürü hediye göndermeyi ihmal etmeyin. İçinizden buna karşı çıktığınızı biliyorum. Eğer o kişiler size kötü muamele ediyorlarsa o zaman neden onlar için iyi bir şey yapasınız? Neden onlara gözünüzü dikip kötü kötü bakmayasınız ya da görmezden gelmeyesiniz? Neden güzel bir şey veresiniz? Çünkü bu onları şaşırtacaktır. Eğer insanlar bana yıkıcı enerjileri ile yaklaşır ve nöbetçimi tahrip ederlerse o zaman onlara hemen bir düzine hediye çiçek yollarım; bunu onları ödüllendirmek için değil, dikkatlerini bir dakika olsun dağıtmak için yaparım. O bir dakikayı kendime yeni bir nöbetçi yaratmak ya da olanı güçlendirmek için kullanırım. Ben çalışırken saldırganın bir dakika işlevsiz hale gelmesini sağlarım.

Yeni ve daha güçlü nöbetçimle hazır olduğum zaman yeniden bu işgalcinin ne yaptığına bakarim. Belki yolladığım hediyeleri paralamış ve içlerindeki yıkıcı enerjiyi boşaltmıştır ya da hala kendisine yollanan güzel hediyenin karşısında şaşkınlıktan donakalmış durmaktadır. Hiçbir zaman başladıkları noktada olamazlar ve ben de her zaman oradan çekip gitmek ya da yeniden başlamak şansına sahibimdir. Bir sonraki raund daha kolaydır ve hatta yürütülebilir bir iletişime bile dönüşebilir.

Unutmayın, herkesin sezgileri vardır ve herkesin ruhsal iletişime ihtiyacı vardır. Batı kültürü bunu yadsır. Sizden kaynaklanacak her türlü manevi iletişim taze bir nefes gibidir; hatta sevgi nedir bilmeyenler için bile böyledir. Sizin bilinçli ruhsal iletişiminiz çevrenizde sevgi dolu bir atmosfer yaratacaktır. Başkalarına sevimsiz davranan; rahatsızlık veren insanlar bile size olumlu yaklaşmaya başlayacaktır. Kendine güvensiz, huzursuz insanlara daha fazla yardım edebilmek için bundan sonraki bölüm "İmajları Yıkmak" çok yararlı olacaktır.

Bu noktada günlük meditasyonunuz şöyle olmalıdır; kendinizi topraklayın, topraklama kordonundan aşağıya isminizi seslenin, kafanızın içindeki odaya gidin, auranızı ışıklandırın, topraklayın ve gerekiyorsa iyileştirin, sonra da nöbetçinizi kontrol edin. Her sabah nöbetçinizin iyi olup olmadığına bakın. Eğer sağlıklıysa o zaman onun topraklama kordonundan isminizi seslenin ve gününüzü yaşamaya başlayın. Eğer nöbetçiniz hırpalanmışsa ona teşekkür edin, yollayın ve daha güçlü bir sembol yaratın. Yeni bir nöbetçi yarattığınızda ya da her sabah nöbetçinizi kontrol ettiğinizde onu topraklamayı ve kordonundan aşağıya seslenmeyi unutmayın.

İki başlangıç yöntemi daha öğrendikten sonra nerdeyse temel bilginin tümünü almış olacaksınız. Herhangi bir yöntem sizi zorluyorsa ya da takılıyorsanız o zaman Sorun Çözme Kılavuzu'na geçin. Orada araçlarınızı yaratmak için alternatif teknikler bulacaksınız.

Bu yöntemleri bir kerede başaramadıysanız sakın kendinizi yeteneksiz olarak görmeyin. Ben yapamamıştım çünkü neredeyse bütün hayatım boyunca ciddi bir ruh/beden bölünmesi yaşamıştım. Şimdi artık her şey düzeldi ama bu çok çalışmamı gerektirdi. Dediğim gibi bu faydalı bir çalışmadır, tabii eğer ısrar ederseniz.
Benim inandığım ölümsüz masallarım var
mücevher isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla