Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-10-2008, 12:52 AM   #57 (permalink)
wolkann
Teğmen

Tesekkür: 0
7 Mesajinıza toplam 36 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
wolkann is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 1. bölüm

saygıdeğer yöneticilerim!

vermiş olduğunuz bilgi, eğitim ve kaynaklardan dolayı hepinize teşekkür ediyorum.

geçmişten bugüne insanoğlunun inandığı oluşumlardan birisi de bir şeyi hakikaten "istemek" tir. kalpten ve büyük bir arzu ve inançla istenilen herşeyin yerine geldiği birçok kez rastlanılmış hatta kanıtlanmış bir olaydır.

sizin bilgilerinizden esinlenerek ben de araştırmalarım sonucu elde ettiğim birkaç bilgiyi sunmak isterim izniniz olursa.

kaynak olarak genel-geçer ya da sağlam bir örnek olacağı konusunda emin değilim ancak sizlere Ahmed Baki'nin yazılarından elde ettiğim birkaç bilgiyi sunmak istiyorum izninizle:

yaşamış olduğumuz bu koskoca evreni şöyle bir incelediğimiz zaman birçok şeyi görmekten yoksun kalırız. mesela; bomboş bir odada bulunduğunuzu düşünün! odada sizden başka kimse yok. hatta sizden başka hiçbir varlık yok ya da hiçbir kavram. bunu düşünürken veya böyle bir kanıya varırken esasında birçok şeyi gözden kaçırmış bulunmaktayız.
şunu unutmayınız ki evrende boşluk olarak nitelendirilen ya da boş olarak nitelendirilen hiçbir yer yoktur. kısacası "evren" büsbütün bir enerji yumağıdır ve aklınızın bile alamadığı yerlerde bu enerji mevcut bulunmaktadır.

esasında insanların düşsel ya da eylemsel davranışlar sürekli bu yaygın olan enerji yoluyla vukuu bulmakta ve sürmektedir.

şöyle düşünelim:

telepatik yolla iletişim kuran iki kişi düşünün. eğer havada esasen görünmeyen bir enerjinin varolduğunu düşünmezsek, telepati kurarken beynimizde oluşturduğumuz enerjiyi nasıl bir kanal oluşturup ve hangi yönde ilerleteceğimizi bulabilir miyiz? bu en basit bir örnek...

insanlar vücutlarından dışarıya doğru yaymış oldukları enerjiler sayesinde sürekli dış enerji ile etkileşim halindedirler. bu sayede oluşumlardan veya yaşananlardan sadece inançları doğrultusunda yaymış oldukları enerjiler neticesinde etkilenirler.

sonuç olarak: neye inanıyorsan sen o'sun!!!

bu bilgiyi sadece kısa bir özet olarak verdim. yanlış bir bilgi sunduysam affola!!!

saygılarımla...
MECNUN DER Kİ;<br />EY GÖNÜL!<br />BEN MEVLA'DAN ÖTÜRÜ SEVDİM LEYLA'YI Kİ<br />LAKİN<br />MEVLAM BANA LEYLAMDAN DAHA BAKİ...<br /><br />&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; Volkan Yılmaz
wolkann isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla