sitede bu başlığı görünce şaşırdım ve kıskandım sizi. Benimde açıkcası eski halimden eser yok evet zorlandığım ufak tefek şeyler yok değil ama kazandığım deneyimlerimle bu sorunlardan rahatça kurtulabiliyorum.. Herşey sizde bitiyor önce kendinizle yüzleşmeye cesaret edin sonra ne yapacağınızı planlayıp uygulamaya geçin. Burdan size ne yapmanız gerektiğini söylemesi kolay tabikide ama ne dediğimi anlamanız için düşünmeniz gerekiyor. Ben uzun zamandır forumda birşeyler paylaşmadım.
Bunun nedeni ise foruma girip hemen çıkmam yani ışık hızıyla girip çıkmam idi. :D Bu süre içerinde kendimin belli başlı bazı cümlelerim olmuştu ve bu cümleleri zorda olduğum zamanlarda kullanabiliyordum. Bu kelimeler; bunu yapabilirsin, yapabiliceğime inanıyorum, kafaya koydum bir kere bunu yapıcam ve en önemliside takıntılarınızı ve endişelerinizi serbest bırakmaktır. Bunun için serbest bırakıyorum demeniz yeterli olucaktır. Takıntı ve endişeleriniz'den birer birer kurtulduğunuz anda o an sanki üzerinizden gereksiz bir yük kalkmış gibi hissediceksiniz..
(Bu kurduğum cümle ile 'Dil Zekası' kitabının ilk meyvesini toplamış oldum sweety :) :)) Hayatta yaşadığımız bütün zorluklar bizim önümüze çıkan bir engel değil, hayatta daha başarılı olabilmemiz için önümüze çıkan mükemmel bir fırsattır.Sevgiyle Kalın..