Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-05-2013, 08:02 PM   #9 (permalink)
gülücük2
Teğmen

gülücük2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 6
40 Mesajinıza toplam 77 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gülücük2 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: HAYATIM GERCEKTEN NE ZAMAN DEĞİŞECEK?

Alıntı:
Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sanırım sende yaşım gecikiyor hayata geç kalıyorum telaşı başlamış. Oysa hayatı gelişine yaşamaya gayret et. Sevdiğin şeylerin neler olduğunu keşfet. ve onları yapmaya başla. Ve bil ki sana en çok sen lazımsın. Sen kaybolduğunda seni nasıl bulacaksın. Sevgili arkadaşlarım lütfen bir psikoloğa gidip öncelikle bilmediğiniz bir ruhsal rahatsızlığınız var mı onu öğrenin. Depresyon demiyorum. Mesela ben bundan 6 yıl kadar önce borderline hastası olduğumu öğrendim ve psikoloğumla beraber yol aldım 2 yıl kadar. Bu arada mesnevi bilişsel terapi (yazarını hatırlayamadım) kitabını okudum. İrvin yalom bir çok kitabını okudum. Onlarca video izledim. Ve tam 6 yıldır her yerden destek almaya gayret ettim. Hayata küsmeyin bu hayat sizin ve en değerli varlığınız yine sizsiniz. Bir yerinden başlayın. Bir kere verilen bu şansı neden harcayasınız. Her nefes değerli, her gün değerli...

evet 31 yaşındayım ve artık cevre baskısından dolayı ve evlı olmadıgımı gorunce verılen tepkıler sanırım benı daraltıyor.ve bunaldığımı hıssedıyorum...ve evet artık bırısı hayatımda olsun ıstıyorum ancak cok yanlış kışıler cıkıyor karşıma..yada ben yanlış olduklarını duşunuyorum herşey gec olmadan bu ozellığımuı bıtırmek ıstıyorum.vee mutlu olmak istiyorum.
gülücük2 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla