[QUOTE=ßyKuS;841860]
Komiksin :)) eğer o telkini kullanırsan o an ki duygularını bastırıcağına inanıyorum. Benimde kalabalık ortama girmekte epey zorlanıyordum işim gereği gir çık gir çık alıştım. Bu sayede insanların hakkımda ne düşündüğünü önemsememeye ve ordaki insanlar hakkında fazla düşünmemeye başladım. Hatta umursamadım bile kızın teki laf attı o bile beni etkilemedi eski ben onu takıntı haline getirip etkilenirdi. Şimdiki halimle kolaylıkla o durumdan kurtulabildim. Telkinlerden bir beklentim yok dinlemiyorumda zaten. Bana göre telkinlerden birşey beklemek ilk seçenek değil en son seçenek olmalı. Hani bizde hep kolay'a kaçma vardır ya telkinlerde o mantık armut piş ağzıma düş.. ''Hayatta yaşadığımız bütün zorluklar bizim önümüze çıkan bir engel değil hayatta daha güçlü ve başarılı olabilmemiz için önümüze çıkan mükemmel bir fırsattır'' Mesaj biraz uzun olduğu için sıkılmayın diye birde şarkı koydum :) :)
O TELKİN BASTIRMAK DEĞİL TAM TERSİNE YÜZLEŞMEYE YARIYOR. AYNEN AŞIK OLDUĞUN KİŞİYE SANA AŞIĞIM DİYEBİLMEK GİBİ İŞTE O ZAMAN BASTIRMAZ TAM TERSİNE YÜZLEŞİRSİN VE SANA VERDİĞİ AĞIRLIKTAN KURTULURSUN.
AYRICA TELKİNLERİN O MUHTEŞEM ETKİLERİNİ TATTIM YARARLARINI ÇOK GÖRDÜM MUCİZELERİNİ YAŞADIM BEN ONLARA BELBAĞLAMIYORUM ZATEN ALLAHTAN BANA UZANAN BİR YARDIM ELİ OLARAK GÖRÜYORUM ÇÜNKÜ BURAYI ÇOK BÜYÜK SIKINTILARDAN SONRA SABAH NAMAZLARIMDAKİ YALVARIŞ VE YAKARIŞLARIMDAN SONRA BULDUM VE ŞUAN ŞÜKÜR DOLU GÜNLER GEÇİRİYORUM BİNLERCE ŞÜKÜRLER OLSUN