Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-05-2013, 06:38 PM   #28 (permalink)
ßyKuS
Yüzbaşı

ßyKuS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 865
465 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ßyKuS will become famous soon enough
Standart Cevap: sosyal fobi bitti

teşekkür ederim tanyeri :) sözsel iletişimde o kadar da akıcı sayılmam.. Yazarak kendimi daha iyi ifade edebiliyorum. Önce sf'li olduğunuzu söylüyorsunuz, mesajınızın sonunda da sf'li olmadığınızı (açıklama yapmanıza gerek yok lütfenn) ve ikinizde aynı sorunu yaşasanızda hissettikleriniz aynı olucak diye birşey yok. Komiksiniz derken okuduğum şey komiğime gitti ondan dolayı söyledim :)) Hem bunda alınıcak kırılacak birşey yok birisi bana komiksiniz dese bu benim hoşuma giderdi :))

aaahhh evet evet haklısın Mehtap telkinler'i o anki korkuların için bastırmak mantıklı olmazdı dediğin gibi yüzleşmek doğru kelime...

Serpilelif burda bizimle duygularını paylaştığın için seni kimse yargılamaz yada eleştirmez. Eleştirilme korkun olduğu apaçık ortada. Birde şu açıdan düşün. Eğer kişisel gelişim konusunda kendini geliştirmek istiyorsan şöyle düşünmek senin yararına olucaktır. Kişisel gelişimim için bana yöneltilen eleştiriler eksikliklerimi fark etmemde karşıma çıkan mükemmel bir fırsat.. Tabii öncesinde bana yöneltilen eleştirilerde doğruluk payı olup olmadığını düşünmek en doğrusu..

Bende senin gibiydim kendimi çok fazla kötülerdim. Ama zaman içinde kendimi kötülememeye başladım. Neredeyse şimdi hiç kötülemiyorum. En azından şöyle söylemek daha doğru olucaktır. Kendimi kötülememek için çaba sarf ediyorum. Fark ettin mi bilmiyorum ama forumda mesajlarınızda dahi forumdaki bir arkadaşınızdan bahsettiğinizde o mesajı gördüğünde ayrı bir seviniyo dimi Serpilelif :)

doğrusu psikoloğun sana ne tür ödevler verdiğini merak ediyorum eğer anlatmak istersen özelden konuşabiliriz.. iç iletişim zor yada karışık değil basit bir yöntemi var ama şimdi burdan yazsam epey zamanımı alıcaktır.. Bir ara anlatırım sana o konuyu...

Kızlar sf olsun 4-4 olsun kendinizi başkalarına beğendirmek olsun hata yapma korkunuz olsun hepsi abes.. 4-4'lük olmanıza gerek yok kendiniz olun. Bana göre 4-4 lük olmak insanın başkası için 4-4lük olmaya çalışması değil. Kendisi için kendisi olmaktır 4-4'lük. Sizler kendinizi beğenmedikten sonra başkalarına kendinizi nasıl beğendiriceksiniz çok merak ediyorum.. Ayrıca aşık olmadığınız sürece kendinizi kimseye beğendirmeye çalışmayın kendiniz olunn.. Sevin, sevilin. Aklınızda bulunsun herkes hata yapıyor. Hatasız kul olmaz..