Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-10-2008, 01:11 PM   #45 (permalink)
cedrus48
Üsteğmen

Tesekkür: 0
64 Mesajinıza toplam 142 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cedrus48 will become famous soon enoughcedrus48 will become famous soon enough
Standart Ynt: ORMANCININ GÜNLÜĞÜ

Günlüğüme yazmayalı nerdeyse 1 ay olmuş gerçi bu günlüğüme yazmayalı değil foruma girmeyeli 1 ay olmuş galiba.Foruma girmemmemin bir nedeni var tabiki ama onu burda belirtmek istemiyorum.1 ayda ne değişti hayatımda sol kulağım mp3 dinlemekten rahatsızlandı nerdeyse bir ara hiç duyamaz hale geldim doktora gittiğimde ne yaptığımı sordu bende birşey yapmadığımı sadece günde 8 saat mp3 ten müzik dinlediğimi söyledim doktor sen delirdinmi ne yapıyorsun bunu neden yaptın kulağına garezinmi var dedi çünkü kulak için yaptığım şey çok zararlıymış.O günden sonra mp3 dinlemeyi bıraktım.Çünkü kulağım telkinlerden veya kendien güvenden daha önemliydi.Yaklaşık 15-20 gündür telkinleri dinlemiyorum.Kulağım artık eskisi gibi duymaya başladım.Bir ara çok korkmaya başlamıştım.İkincisi artık hızlı okuma alıştırmaları yapıyorum.Okuma hızımı baya bir geliştirdim.Şuan dakikada 400 kelime falan okuyorum.Artık 2 günde bir kitap bitrimeye başladım.Başka bir değişiklik olarak televizyonu ve moralimi bozan haberleri hayatımdan iyice çıkardım.Televizyonun yerine kitabı koydum.

Bir başka değişiklikte artık din konularına daha fazla nem vermeye başladım.Her şeyin Yaratıcının yüce ALLAH ( C.C.) elinde olduğunu boş şeylerle vakit kaybedeceğime jer şeyin sahibinden istememin yeterli olacağını farkettim.Ve bunun için yaradanın yüce kitabı Kuranı kerimi okumaya başladım.Bişeyleri düşüncelerimden isteme yerine her şeyin sahibinden istemeye başladım.Çünkü o istemedikten sonra biz ne kadar olumlu düşünsekte o şeyi fazla istesekte bunun mümkün olmayacağını gördüm bunu farkettim.Bunun içinde o yüce kuranda Fatiha'nın büyük sıralarını öğrendim o gerçekten çok büyük bir dua onunla her istediğinize kavuşabiliriz.Yeterki buna inanarak okumaya devam edin.Her derde deva olduğunu gördüm.İkinci olarakta Alemlere Rahmet olarak gönderilen İki cihan güneşi paygamberimize getirilen salavatların ne kadar büyük bir ,hazine olduğunu farkettim.Onunla yapılan duların reddedilmeyeceğini farkettim ve bu farkettiğim şeyleri uygulamaya başladım.Hayatım bir anda değişti şu anda üzerimde ayrı bir huzur ve mutluluk bulunmakta bu huzuru mutluluğu inan tarif edememekteyim.