Konu: Duru Göru
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-06-2013, 01:21 AM   #26 (permalink)
sweeet
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Duru Goru

Bazen rüyaların bir şeyler anlattığına inanıyorum ve hislerim de bazen bana merak ettiğim cevapları veriyor. Bazen bir kimse ile konuşurken bir sonraki alakasız cümlesini veya söylemek istediğini tahmin edebiliyorum. Duru görü bence rüyalar için de geçerli; his kısmına da duru sezer diyorlar.

Bir de şu his bana çok tuhaf geliyor. Daha önce yaşadığıma emin oluyorum bazen hayatta bazı konuşmalar ve olaylar için. Dünya hayatı yaşanmış diyorlar ya sadece hatırlıyormuşuz. Özellikle bu yıl bu hissi çok fazla yaşadım değişik olaylar için ve hala yaşıyorum ve yaşamaya da devam edeceğimi biliyorum. Ruh bilirmiş yaşananları. Belki de farkındalıkla yakından ilgilidir bu durum. Kader mevzusu ise sırf bu yüzden çok karmaşık geliyor. Gelen mesajlara açık olmayı ve en doğru şekilde yorumlamayı seçiyorum her zaman.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla