Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-06-2013, 05:31 PM   #50 (permalink)
tulley
Teğmen

Tesekkür: 44
79 Mesajinıza toplam 178 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tulley is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Burası benim günlüğüm

uzun zamandır yazmamışım son yazımıda yazayım günlüğü kapatayım. 1 yıl kadar telkinleri günde en az 5 saat dinledim, yavaş yavaş değişimler oluyordu artık sıkılmaya başladığımda dinlemeyi bıraktım. sanki işe yaramamış gibiydi ama insanlara karşı daha iyi iletişim kurabiliyordum kendime olan güvenim artmıştı gözümde büyüttüğüm putlaştırdığım çoğu şeyi yıkmıştım ama hala olayın farkında değildim. gel zaman git zaman çevremde tekrar eskisi gibi tutulmaya başlamıştım ve biraz daha bilmişliğim artmıştı o zaman anlamıştım işe yaradığını tabi anladığımda sanki tekrar dinliyormuşum gibi etkileri arttı baya baya eski ben kaybolmuştu herşey mükemmeldi taa ki üniversite sınavında kötü yapana kadar taa ki iş yerinde müdürün bana takmasına kadar taa ki aile baskısı olana kadar. eskisi kadar olmasamda stres yaptığımda tekrar uçuk çıkmaya başladı anksiteye hortladı dışarı çıkmak ne kelime uyanmak yeni güne başlamak zor gelmeye başladı. tekrar dinleyecek kadarda enerjim yok sanmıyorum depresyon olsun pesimist bir insanım. ama en azından güneşi gördüm tekrarda görebilirim bu başarmıştım...
tulley isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla