Cevap: Senarist'in Günlüğü Yine aynı şeyi yapmışım başlamış ve bırakmışım . :) Üyelik tarihimin aksine daha uzun süredir biliyorum bu siteyi 2007'den beri. O zamanda üyeydim sonra bir durumdan dolayı sildirdim ve ağustos 2010'da tekrar üye oldum. aslında her sene aynı şeyi yapmaya başlıyorum. bu sefer değişecem diyorum , telkinlere başlıyorum birkaç gün geçiyor yararlarını görüyorum ve sonra öylesine bırakıyorum. bu konuyu açtığım zamanda öyle yapmıştım . birkaç gün dinledim dinledim sonra yine bıraktım . ondan sonra ki sene de öyle. ve şimdi 2013'teyiz. benim hala değişme şansım olmamıştı. artık 18 yaşıma geldim . artık değişmek zorundayım. biraz yumurta kapıya gelince hesabı oldu bu. üniversite sınavına girdim. kazandım mı kazanmadım mi bilmiyorum. ama her halükarda dinlemek zorunda olduğumu hissettim telkinleri. çünkü kazanamazsam seneye dershaneye yazılacam , kazanırsam da üniversiteye başlicam . ve orda somurtup oturmak gibi bir düşüncem ve isteğim yok. ben herkes tarafından aranılan , sevilen bir insan olmak istiyorum dershaneye de gitsem üniversiteye de gitsem insanlarla iletişim kurmak zorundayım artık , bazı şeyleri kafaya takmamayı paranoya yapmamayı öğrenmeliyim. bu sefer telkinleri bırakmayacağıma kendime söz verdim ve dün ego & suçluluk ile başladım dinlemeye. bugün 2. günüm. geceleri pek dinlememeyi tercih ediyorum. gündüz bir iş yaparken , bir yere giderken daha rahat oluyor benim için . artık değişmeyi gerçekten çok istiyorum bunu bu 6 yıl içinde yapabilirdim ama kafama yeni dank etti bu sefer.. Ve ben ilk defa kendime içten olarak bırakmayacağım bu sefer dedim. Artık çok mutlu olmayı seçiyorum ve bunun içinde elimden geleni yapıyorum . Hayat üzülerek ona buna ağlayarak geçmiyor. Şu anda iyiyim arada suçluluk duygusu basıyor hatalarım geliyor aklıma o kadar . bundan sonra hergün yazamasam bile haftada en az 2-3 kere yazmak istiyorum buraya. bir şeyleri yarım bırakmayı sevmiyorum çünkü. :)
__________________ Umurumda değil artık dünya. (: |