Cevap: Ruh eşimi hayatıma çektim fakat? Haftanın bir günü görüşebiliyorduk..Artık zaman geçtikçe birbirimize çok iyi tanımaya başlamıştık..Tabi sevgili falan değiliz o sürede..Çok yakın zaman da enteresan şekilde tanışan 2 çok iyi arkadaş gibiyiz..Onca yaş farkına rağmen..
O dönemde onunla telefonlaştığımı,mesajlaştığımı,bi yerlere gidip birşeyler içtiğimi imgeliyordum hep..Ve bunların hepsi onunla gerçekleşti.Fakat sevgili olarak değil..2 çok yakın arkadaş olarak..Burada işte tıkanmaya başladım..
Hatta hastanede bile onunla imgeleme yapmıştım,benim fedekarlığımı bilsin diye...o durumda gerçekleşti..tabi bu durumlar oldukça ben ona gitgide daha da bağlanıyordum.ruh eşim olduğunu düşünüyordum..O ise benim için,yaşıma rağmen çok olgun,anlayışlı,hisleri kuvvetli bir kız olduğumu düşünüyordu..Onu sevdiğim için ve bendende hiç bir şekilde zarar gelmeyeceği için benimle görüşüyordu..Aramızda baya bir yaş farkı vardı onunla..Ama sohbetimizde hiçbir zaman bunu ikimizde hissetmezdik..Bazen ben onun yaşına çıkardım,bazen o benim yaşıma inerdi..Hep hemfikirdik sohbetlerimizde..
Son zamanlarda daha sık mesajlaşmaya başlamıştım onunla.Çünkü burda işi biticekti..Ve birdaha bu şehre gelmeyecekti..son görüşmemizde yine oturduk birlikte 8 saat geçirdik..O gün birlikte dertleşirken bana sevgilisi olduğunu söyledi..Büyük bir olgunlukla gülümsedim..nasıl biri olduğunu sordum..Arkadaşız ya..
bu kadar mucizevi olay yaşamışken dünya başıma yıkıldı..inancım bitti bir anda..
Bunda zaman bu kadar inançla hazırlandığım ruh eşime yaklaşmışken o kişiyi birdaha hiç göremeyecektim ,ve birde üstüne üstlük başka birisine ait olduğunu öğrendim..O gün ayrılışımızda benim için yine geliceğini söyledi,arayıp haberleşiriz demişti,her ne kadar ben inanmasamda aradan 1 ay geçti..Hala ne bir telefon,ne bir mesaj..Bu kadar mı kandırmışım kendimi demekten geçemiyorum..Belki birdaha hayatımda bu kadar iyi anlaştığım inssanı birdaha göremiycem..
Yaşadıklarım bunlar arkadaşlar..Sizce o benim geçrekten ruh eşimmiydi..? |