Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-07-2013, 05:39 PM   #2 (permalink)
ßyKuS
Yüzbaşı

ßyKuS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 865
465 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ßyKuS will become famous soon enough
Standart Cevap: ÇÜNKÜ egzersizi

Başlarda şu yazıyı okurken düşünüyorum. Acaba sweet doğaçlama mı yapıyor. Sonra yapsaydı eminim çok daha güzel şeyler çıkardı ortaya diye düşünüyorum. :)) Bu güzel bilgiden yararlanmak içinde bende kendi korkum üzerinde yoğunlaşıcam. Ben en çok eyleme geçme konusunda sıkıntı çekiyorum. Buda değişimimin önündeki en büyük engel. Kendime şu soruyu soruyorum.

- Beni en çok korkutan ne? Akla ilk gelen değişmek. Değişmekten mi korkuyorum. Korkmasaydım değişmekten o zaman da eyleme geçme konusunda sıkıntı çekermiydim. Imm .. heralde seve seve eyleme geçerdim. Bazı zamanlarda gelecekteki değişmiş beni hissedebiliyorum. Bu durum benim hoşuma gitsede o an ki halimin bana hissettirdiği rehavet duygusu elimi kolumu bağlıyor.

Sonra soruyorum kendime - Bir insan neden değişmekten korkar ki? Bu soruya bir türlü mantıklı cevap bulamasamda aklıma gelenler beni kısıtlayan düşüncelerin tamemen ortadan kalkıcak olması. Gerçektenn bundan mı korkuyorum ben Değişim korkum son zamanlarda ürettiğim endişeler kadar yersiz ve saçma olduğunu görüyorum.

(Not: Bir konuda endişem vardı onuda bastırdım.)

Şimdi
bu korkuyu pozitif bir düşünceye çeviriyoruz.

Cümle şu;

''Değişmekten korksamda korkmasamda bende güvenle ve rahatlıkla değişebilirim.''

Çünkü;

- ENİNDE SONUNDA BU DEĞİŞİM GERÇEKLEŞECEK,

- ÖNÜMDE DURAN ENGELLERİ KOLAYLIKLA AŞABİLECEĞİME İNANIYORUM,

- GÜVENLE VE KOLAYLIKLA DEĞİŞEBİLECEĞİMİN FARKINDAYIM,

- DEĞİŞMEK İÇİN SEVE SEVE EYLEME GEÇERİM,

- DEĞİŞEBİLECEĞİME İNANIYOR VE GÜVENİYORUM,

- DEĞİŞME KORKUMU SERBEST BIRAKIYORUM, :)) (İmgeleme - Sedona Serbest Bırakma Yöntemi.)

- DEĞİŞMEYİ SEVİYORUM VE DEĞİŞMEYE HAZIRIM.

Çünküler daha çok olumlamaya benzedi ama bunlar gerçekler. Benden bu kadar bu güzel konuyu paylaşan sweeet arkadaşımıza da teşekkür ediyorum :)) Sevgiyle Kalın.