Ynt: İsobel'in günlüğü Ah canım,hemde ne düşürmek,kardeşim bir yandan annem bir yandan tüm enerjimi tükettiler,kapanıp kafamı dinleyebileceğim bir odada yok evde. Kardeşimin eşi tüm akşam futbol seyrediyor salonda bangır bangır,annem odasında gene tv izliyor,ses sona kadar açık,çocuklar benim yattığım odada playstation oynuyorlar,ses tabii ki sonuna kadar açık.Dayanılır gibi değil. Kardeşime yardım olsun diye,ütü,çamaşır,yemek her işi ben yapıyorum genede yaranamadım. Kendimi sürekli suçlu hissetmemi sağlıyorlar,bunu nasıl başarıyorlar bilmiyorum,gözlerim sürekli dolu geziyorum,ağlamaya hazır. Oysa ne iyiydim Bodrum da iken,mp3 ler çok işe yaramıştı,sürekli pozitif ve huzurluydum.By-pass ameliyatı olduğumdan beri normal olan tansiyonum tavan yaptı şimdi,her gece yükseliyor,gerilmek ve içime atmaktan. Sanırım en geç pazar günü döneceğim huzurlu evime:)
__________________ Sular yükselince, balıklar karıncaları yer... <br />Sular çekilince de karıncalar balıkları yer... <br />Kimse bugünkü üstünlüğüne ve gücüne güvenmemelidir... <br />Çünkü kimin kimi yiyeceğine... <br />"suyun akışı" karar verir! |