Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-09-2013, 01:40 PM   #8 (permalink)
tatlıcanavar

Tesekkür: 0
11 Mesajinıza toplam 39 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tatlıcanavar will become famous soon enough
Standart Cevap: külkedisinin günlüğü,6 ayda sindrella olucm inşallahh:)

letca sağol:D elimden geldiğince sürdürmeye çalışıyorum,dün gece dinleyemedim ya actım telefonun şarjı bitmiş sabahta üşendim acmadım benim için bu büyük bir ara oldu ya şimdi tekrar açtım ama bir korkum vardı.Ben daha yeni başladım dinlemezsem telkinlerin etkisi geçer diye:) Amaaa aynıyım ben ya:D Aşırı bir enerjim yaşama sevincim var,sağolsun atakanmı ismi tam hatırlayamadım o adamcağız nasıl bir heyecanla enerjiyle bağırmışsa telkinlerde banada yansıyor sanırım,arada sesini duyuyorum coşturmuş:D Şimdi ne zaman sosyallik artırıcıya geçsem diye düşünüyorum bn bu telkinlerin etkisini en iyi üçüncü güün gördüm o yüzden sosyal fobi artırıcısı fln ne var ne yok onları okuldan üç gün önce dinlemeye başlıcm:)) Ayy çokta pozitifim ayol,şimdiden herkesede bu siteyi söylüyorum,Türkiyecek sosyal kendine güvenli sağlam sağlıklı bireyler olalım beya,bizim neyimiz eksik?Bide çaktırmadan anneme babama dinletmek istiyorum,kendileri iki elektrikli süpürge,bnemim güzelim pozitif enerjiclerimide o tozlu poşete çekiyolar vın vınn ama ben heedefi koydum kardeşler,dönen ne olsunn! Bak heyecana geldim bari bunları bişeyler için değerlendireyim,şimdi ingilizce çalışayım ya,günlük valla iyi geliyor:D haydi imdilik baş başş
tatlıcanavar isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla